Hyppää pääsisältöön

Osallistu Radio Suomen Kirjallisuusiltaan!

Nainen kannattelee käsissään kirjapinoa.
Nainen kannattelee käsissään kirjapinoa. Kuva: Eleni Paspatis / Yle koronavirus,virustaudit,COVID-19,tartuntataudit,infektiotaudit,infektio,virukset,Wuhanin koronavirus,varautuminen,ilmiö,pandemiat,talous,valmiuslaki,poikkeuslait,poikkeustila,epidemiat,koronaviruspandemia Suomessa 2020,kirjat,yleiset kirjastot,lukeminen,kirjallisuus,karanteeni,ohjelmistokirjastot,tekeminen,koronavirus suomi

Kirjoihin intohimolla suhtautuva Olga Ketonen kutsuu kuuntelijat mukaan Kirjallisuusiltaan torstaina 26.11. klo 18-20.

Kirjallisuusillan keskustelussa mukana kirjailija Leena Lehtolainen, kääntäjä Kristiina Rikman ja kustantaja Niko Aula.

Kerro meille, millaisen kirjallisuuden ystävä olet! Mikä on rakkain kirjasi ja miksi? Mistä ostat kirjasi vai käytätkö kirjastoa? Kiinnitätkö huomiosi kääntäjän käyttämään kieleen? Oletko itse pöytälaatikkokirjailja, joka haaveilee kirjan julkaisusta?

Täytä lomake.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi