Hyppää pääsisältöön

Presidentin kyselytunti Yle Radio 1:ssä 5.12. - lähetä oma kysymyksesi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Kuva: Juha Kivioja / Yle, kuvankäsittely Tuuli Laukkanen / Yle Presidentin kyselytunti,Suomen tasavallan presidentti,presidentit

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastaa kysymyksiin ja keskustelee kuuntelijoiden kanssa Yle Radio 1:ssä lauantaina 5.12. kello 13 –14. Kyselytunti radioidaan suorana lähetyksenä. Toimittajana on Marjo Näkki.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen alla olevalla lomakkeella tai osoitteilla: Sähköposti: kysypresidentilta@yle.fi. Postitse: Tasavallan presidentin kyselytunti, Tarja Oinonen, PL 8, 00024 Yleisradio. Muista laittaa viestiin myös omat yhtystietosi.

Toimitus valitsee kuuntelijoiden lähettämistä kysymyksistä ne, jotka kuullaan lähetyksessä. Kysyjät pääsevät itse esittämään kysymyksensä presidentille puhelimessa suorassa lähetyksessä. Presidentti vastaa ja keskustelee kysymysten lähettäjien kanssa. Kysyjät voivat halutessaan esittää myös jatkokysymyksiä.

Presidentille on etukäteen kerrottu ohjelmaan tulevien kysymysten aihealueet, mutta muuten lähetys muotoutuu keskustelun mukaan.

Tasavallan presidentin kyselytunteja on aiemmin lähetetty Yle Radio 1:ssä vuosina 2000–2008 ja 2012–2019.

Tasavallan presidentin kyselytunti Yle Radio 1:ssä lauantaina 5.12.2020 kello 13.00–14.00. Suora lähetys.

Täytä lomake.
 • Jumalanpalvelukset maaliskuussa

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset maaliskuussa 2022

  Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 ortodoksisen liturgian kanssa vuorottelevat vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.

 • Hartauspuhujat maaliskuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat maaliskuussa 2022

  Aamuhartaus ma-la klo 6.50, ei uusintaa. Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Yle Radio 1:n Horisontti-ohjelma summaa vuoden tärkeät teemat ja aloittaa uudella ohjelmapaikalla

  Uusi lähetyspaikka on 16.1. alkaen su klo 15

  “Nyt ei puhuta tulitikun päästä, vaan tulen merkityksestä ihmiskunnalle!” Näin totesi vastaava tuottaja Anna Simojoki Yle Radio 1:n uskonto- ja katsomusjournalistisesta Horisontti-ohjelmasta. Vaikka vuosi 2021 on ollut monin tavoin poikkeuksellinen, on puhetta uskosta, maailmankatsomuksesta, etiikasta ja yhteiskunnasta riittänyt. Olemme saaneet yli sadan vieraan kanssa pohtia ihmisyyden, elämän ja katsomuksellisten kysymysten välisiä risteymiä. Minkälaisen maailman osana ihminen itsensä tässä ajassa löytää, miten tähän päädyttiin ja miten jatkaa eteenpäin?

 • Jumalanpalvelukset helmikuussa

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset helmikuussa 2022

  Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 ortodoksisen liturgian kanssa vuorottelevat vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.