Hyppää pääsisältöön

Presidentin kyselytunti Yle Radio 1:ssä 5.12. - lähetä oma kysymyksesi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Kuva: Juha Kivioja / Yle, kuvankäsittely Tuuli Laukkanen / Yle Presidentin kyselytunti,Suomen tasavallan presidentti,presidentit

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastaa kysymyksiin ja keskustelee kuuntelijoiden kanssa Yle Radio 1:ssä lauantaina 5.12. kello 13 –14. Kyselytunti radioidaan suorana lähetyksenä. Toimittajana on Marjo Näkki.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen alla olevalla lomakkeella tai osoitteilla: Sähköposti: kysypresidentilta@yle.fi. Postitse: Tasavallan presidentin kyselytunti, Tarja Oinonen, PL 8, 00024 Yleisradio. Muista laittaa viestiin myös omat yhtystietosi.

Toimitus valitsee kuuntelijoiden lähettämistä kysymyksistä ne, jotka kuullaan lähetyksessä. Kysyjät pääsevät itse esittämään kysymyksensä presidentille puhelimessa suorassa lähetyksessä. Presidentti vastaa ja keskustelee kysymysten lähettäjien kanssa. Kysyjät voivat halutessaan esittää myös jatkokysymyksiä.

Presidentille on etukäteen kerrottu ohjelmaan tulevien kysymysten aihealueet, mutta muuten lähetys muotoutuu keskustelun mukaan.

Tasavallan presidentin kyselytunteja on aiemmin lähetetty Yle Radio 1:ssä vuosina 2000–2008 ja 2012–2019.

Tasavallan presidentin kyselytunti Yle Radio 1:ssä lauantaina 5.12.2020 kello 13.00–14.00. Suora lähetys.

Täytä lomake.
  • Hartauspuhujat maaliskuussa

    Yle Radio 1:n hartauspuhujat maaliskuussa 2021

    Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta). Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

  • Mitä haluat tietää taloustieteestä? Keskustele tässä.

    Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää taloustieteestä.

    Mitä eroa on makrotaloustieteellä ja mikrotaloustieteellä? Entä mitkä neljä taloustieteen termiä olisi hyvä tietää? Mikä maksaa? -ohjelma käy läpi taloustieteen perusteet reilussa 50 minuutissa. Opastajana toimii makrotaloustieteen professori Niku Määttänen. Toimittajana on Juho-Pekka Rantala.