Hyppää pääsisältöön

Keskustele tässä: Millaista on yksinyrittäjän arki?

Juho-Pekka Rantala istuu penkillä kädet sylissä.
Juho-Pekka Rantala istuu penkillä kädet sylissä. Kuva: YLE/Jukka Lintilä&Hans Weckman Juho-Pekka Rantala,Mikä maksaa?

Mikä maksaa? -ohjelmassa keskustellaan tällä viikolla yksinyrittämisestä. Yksinyrittäjien määrä on 2000-luvulla kasvanut hurjaa vauhtia - nykyisin jo yli puolet suomalaisista yrittäjistä on yksinyrittäjiä. Millaista yksinyrittäjän arki on? Mikä on parasta tai pahinta?

Juho-Pekka Rantalan vieraina torstaina 26.11. ovat vuoden 2020 yksinyrittäjäksi valittu Marika Konga ja Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala.

Kirjoita kommenttikenttään oma mielipiteesi yksinyrittämisestä tai kysy asiasta. Keskustelu sulkeutuu lähetyksen jälkeen.

Kommentit
 • Radio 1:n tiedefestari: Tiede kuuluu kaikille

  Yle Radio 1:n tiedefestari: Tiede kuuluu kaikille

  Juuri nyt ihmiskunta elää hetkeä, jossa tieteen keinoin ratkaistaan maailmanlaajuista pandemiaa. Koronarokotteissa ja muussakin tieteessä ratkaisut kytkeytyvät tavalla tai toisella myös etiikkaan: Mikä on oikein? Ketä halutaan palvella? Millaiset pulmat ovat tutkimusponnistelujen arvoisia?

 • Keskustele korona-ajan talouspolitiikasta

  Ekonomistiraati analysoi koronavuoden talouspolitiikkaa.

  Ekonomistiraati kokoontuu jälleen puimaan talouden mennyttä ja tulevaa. Mitä jää taloushistoriaan oudosta vuodesta 2020? Mitä koronavuosi opetti meille taloudesta? Juho-Pekka Rantalan vieraina ovat Janne Huovari Pellervosta, Ilkka Kiema Palkansaajista ja Markku Lehmus Etlasta.

 • Jumalanpalvelukset maaliskuussa

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset maaliskuussa 2021

  Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.