Hyppää pääsisältöön

Testaa Lasten tasavalta -sarjan 360-virtuaalimaailmaa

Kuva Lasten tasavalta -ohjelman 360-pelistä
Kuva Lasten tasavalta -ohjelman 360-pelistä Galaxi,360

Lasten tasavalta on jännitystarina Suomesta, jossa valta on lapsilla ja maata johtaa kaksi presidenttiä, 11-vuotias Lenni ja 10-vuotias Sofia. Sarjasta on tehty myös 360-virtuaalimaailma, jossa pääset seikkailemaan hyvisten ja pahisten puolella sarjan oikeissa lavasteissa. Virtuaalimaailma toimii puhelimella tai tietokoneella selaimen kautta sekä VR-laseilla.

Klikkaa itsesi mukaan Lasten tasavaltaan TÄSTÄ!

Katso video VR360-maailmasta:

 • Mikä Galaxi?

  Galaxi on olemassa koululaisia varten.

  Mikä Galaxi? Galaxi on hengittänyt jo 15 vuotta koululaisten mediakulttuurin ja viihteen hyväksi. Galaxi on osa Yleisradion julkista palvelua, ja sisällöt ovat ilmaisia kaikille suomalaisille. Galaxi toteuttaa pääasiassa videoita, joita esitetään Areenassa ja TV2:lla joka aamu. Lisäksi Galaxi näkyy ja kuuluu sosiaalisessa mediassa Youtubessa, Instagramissa ja Tiktokissa.

 • Turvallisuus on meidän kaikkien oikeus – myös lasten

  Milloin lapsen tulee soittaa hätäkeskukseen?

  Milloin soitan hätäkeskukseen? Mistä tunnistan hätätilanteen? Galaxin uusimmalla videolla 11-vuotias Emma joutuu keskelle hätätilannetta, kun Ada pyörtyy. Videolla nähdään viihteellisesti vääriä ja oikeita toimintamalleja, joita voi tehdä soittaessaan hätänumeroon.

 • Mitä koululaisten tulee tietää vuodesta 2021? 20 faktaa ja tulevaisuudentutkijan arvio

  Vuonna 2021 luvassa epävarmuutta ja yllätyksiä.

  Galaxi kokosi 20 kiinnostavaa faktaa vuodesta 2021, mutta kysyimme myös Sitran tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufvan näkemystä tulevaisuudesta – erityisesti koululaisten näkökulmasta. Vuonna 2021 luvassa epävarmuutta ja yllätyksiä – Epävarmuuden kanssa on hyvä oppia elämään ja näkemään niissä myös mahdollisuuksia.

 • Hae mukaan Galaxin videoille

  Täytä hakemus, ja voit päästä mukaan videoille.

  Sarjassa tulee esiintymään Galaxin juontajien lisäksi koululaisia ympäri Suomea.