Hyppää pääsisältöön

Bänditarinoiden illassa muistellaan musisointia, kerro oma tarinasi!

Olli Haapakangas soittimien seassa.
Onko tässä nuorison uusi suosikkiyhtye? Olli Haapakangas soittimien seassa. Kuva: Katriina Radic / Yle Yle Radio Suomi,Olli Haapakangas

Yy-kaa-koo-nee! Mikään ei ole hienompaa kuin soittaa bändissä, paitsi ehkä kuulua bändiin, mainita puolihuolimattomasti että “joo mä oon yhdessä yhtyeessä”.

Musiikki on pelastanut tuhannet suomalaiset urheilulta mutta monet eivät olisi pelastuneet yksin. Kellaribändi tarjosi oikeanlaisen porukan jolla tehdä jotain kaunista, soittaa maailman parasta musaa ja tehdä sitä itse, kehittyä ja tsempata, elää unelmaansa.

Jos olet joskus ollut yhtyeen jäsen, kerro toki millainen bändinne oli? Missä harjoittelitte ja mikä oli ohjelmisto? Mistä sille keksittiin nimi? Pääsittekö keikalle tai peräti levyttämään? Mihin se kaikki päättyi, vai päättyikö ollenkaan?

Tämä saattaa olla ainoa mahdollisuus saada bändinne radioon! Kellaribändien tarinoita luetaan ja kuunnellaan tiistaina 8.12, suomalaisen musiikin päivänä, Radio Suomessa klo 18 alkaen. Ohjelman toimittaa Olli “huono-kitaristi-eli-ihan-hyvä-basisti” Haapakangas.

Täytä lomake.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi