Hyppää pääsisältöön

Cedar Cove – Olivian valinta, romanttinen draamasarja pikkukaupungin tuomarista

Draamasarja pikkukaupungin tuomarin elämästä.
Draamasarjan päärooleissa näyttelevät Andie MacDowell ja Dylan Neal. Draamasarja pikkukaupungin tuomarin elämästä. Kuva: Unity Pictures Group Yle TV1,Andie Macdowell,Cedar Cove - Olivian valinta

TV1 maanantaista perjantaihin 30.12.2020 - 19.2.2021 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 12.30, Areenassa

Yhdysvaltain länsirannikolla sijaitseva Cedar Coven pikkukaupunki on idyllinen paikka vehreällä Puget Soundin saarella. Asukkaat ovat aina valmiita auttamaan toisiaan, eikä turvallisessa lintukodossa ole tapana lukita ovia.

Paikkakunnan moraalisena kompassina toimii oikeuden tuomari Olivia Lockhart (Andie MacDowell), joka on kaupungin kasvatteja ja ajaa polkupyörällään huivi hulmuten. Päällisin puolin asiat näyttäisivät olevan kunnossa, mutta Olivian perhe on kokenut traagisia menetyksiä.

Tuomarilla on aikuistuva tytär Justine (Sarah Smyth) sekä äiti Charlotte Jeffers (Paula Shaw), jolla on pistämätön taito työntää nenänsä joka asiaan ja puhua välillä ohi suunsa. Lähipiiriin kuuluu myös lapsuudenystävä, kirjastonhoitaja Grace Sherman (Teryl Rothery).

Draamasarja pikkukaupungin tuomarin elämästä. Pääroolin näyttelee Andie MacDowell.
Tuomari Olivia Lockhart (Andie MacDowell) tasapainoilee työn ja perhearjen välillä. Draamasarja pikkukaupungin tuomarin elämästä. Pääroolin näyttelee Andie MacDowell. Kuva: Unity Pictures Group Yle TV1,Andie Macdowell,Cedar Cove - Olivian valinta

Nyt Olivialle tarjotaan unelmien täyttymystä!

Mahdollinen pesti liittovaltion tuomarina olisi tilaisuus, josta kunnianhimoinen nainen on haaveillut pitkään. Tarjouksesta on mahdotonta kieltäytyä, vaikka Olivian olisi jätettävä taakseen Cedar Cove ja kaikki rakkaat ihmiset.

Joskus tarvitaan harkinta-aikaa – niin oikeussalissa kuin oikeassa elämässä.

Kun Olivialle sattuu jotain odottamatonta ja kauan kaivattua, tuomari on hankalan paikan edessä. Huoli siitäkin, tekeekö aikuistuva tytär väärän valinnan rakkauden saralla, herättelee Olivian ruususen unesta.

Voiko se mitä on aina halunnut jonain päivänä menettää merkityksensä? Olisiko parempi elää tavallista elämää kuin elää unelmaansa? Kumman Olivia valitsee, ja mitä tapahtuu sen jälkeen?

Draamasarja pikkukaupungin tuomarin elämästä
Olivian tytär Justine (Sarah Smyth) ja ystävänsä Seth Gunderson (Corey Sevier). Draamasarja pikkukaupungin tuomarin elämästä Kuva: Katie Yu / Unity Pictures Group Yle TV1,Cedar Cove - Olivian valinta

Uusi, hyvän mielen ja romantiikan sävyttämä Cedar Cove – Olivian valinta herättää henkiin amerikkalaiskirjailija Debbie Macomberin rakastetun romaanisarjan. Draamasarjassa seurataan pikkukaupungin tuomarin ja paikkakunnan asukkaiden elämää.

Yhdysvaltalais-kanadalaisesta draamasarjasta nähdään kaikki kolme tuotantokautta. Ensimmäinen kausi sisältää 12 jaksoa sekä kaksiosaisen jouluspesiaalin. Toisella ja kolmannella kaudella nähdään 12 jaksoa.

Draamasarjan muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Dylan Neal, Brennan Elliott, Bruce Boxleitner, Barbara Niven ja Corey Servier. Ohjauksesta vastaa Michael M. Scott ja käsikirjoituksesta Bruce Graham.

Cedar Cove. Tuotanto: Orchard Road Production, Front Street Pictures, Yhdysvallat, 2013-15.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.