Hyppää pääsisältöön

Jenni Vartiaisen asu sykähdytti Ylen äänestyksessä – Valittiin Linnan juhlien kaikkien aikojen suosikiksi

Kaikkien aikojen pukuäänestyksen nostokuva. Mekkokuvassa Lenita AIristo vuonna 1966.
Kaikkien aikojen pukuäänestyksen nostokuva. Mekkokuvassa Lenita AIristo vuonna 1966. Kuva: Yle Linnan juhlat

Glamouria, paljetteja ja klassista linjakkuutta. Vai yllätyksiä ja etikettiä venyttäneitä valintoja? Elävä arkisto poimi 47 sykähdyttävää tyyliä Linnan juhlista eri vuosikymmeniltä. Mikä puku kruunataan Linnan juhlien kaikkien aikojen asuksi? Äänestä suosikkiasi!

Tarvitset äänestämiseen Yle Tunnuksen. Voit luoda tunnuksen täältä.

Äänestä valitsemalla suosikkisi kuva ja paina lopuksi "Äänestä"-nappia. Äänestys on auki 6.12.2020 klo 22.30 saakka.

Tutustu Linnan juhlien pukuihin ja niiden historiaan täällä.

Kommentit
  • Uuden musiikin ilotulitusta jo kymmenen tuotantokauden verran – katso UMK:n finaaliesitykset kautta aikojen

    Elävän arkiston kooste UMK:sta vuosien varrelta.

    Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin se korvasi Yleisradion perinteisen Euroviisukarsinnan. UMK on tuonut kansan eteen esiintyjiä niin pystymetsästä kuin koko kansan tuntemista tähdistä. Vuonna 2021 UMK järjestetään kymmenennen kerran ja sen kunniaksi Elävä arkisto on koostanut tähän artikkeliin kaikki esitykset vuosien varrelta. Ota mukava asento ja laita korvat hörölle – tervetuloa uuden musiikin kuplaan!

  • Pieni suuri Heinola, karismaattinen Suomen läpikulkupiste

    Heinolan kaupungilla on tarinoita kerrottavanaan.

    Heinolan sijainti Suomen tieverkoston solmukohdassa johtaa monet kulkemaan tuon Päijät-Hämeessä sijaitsevan siltojen kaupungin poikki, mutta lyhyt silmäys harvemmin tutustuttaa ketään laajemmin paikkakunnan saloihin. Pienestä koostaan huolimatta Heinolan historia kätkee sisäänsä muutakin kuin vain kunnian ohikulkupaikkana, josta todistavat tähän kootut video- ja audiotaltioinnit.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto