Hyppää pääsisältöön

Sydäntensulattaja SuomiLOVE siirtyy suoriin lähetyksiin!

Ellinoora esiintyy SuomiLOVE-konsertissa lavalla kirkkaiden valojen keskellä.
Ellinoora SuomiLOVE-konsertissa Ellinoora esiintyy SuomiLOVE-konsertissa lavalla kirkkaiden valojen keskellä. Kuva: Atte Mäläskä / Yle SuomiLOVE,Ellinoora

Monimuotoisen rakkauden, merkityksellisen musiikin ja pakahduttavien yllätysten SuomiLOVE palaa ruutuihin uudistuneena 6. maaliskuuta.

Liekehtivien live-lähetysten lämmössä paistattelevat tosielämän tarinoiden, väkevän välittämisen ja käänteentekevien kappaleiden lisäksi valovoimainen tähtikaarti, joka astuu tällä kertaa entistä lähemmäs kuulijoitaan. LOVE on siis 6.3. alkaen LIVE, mutta ensimmäiset yllätykset paljastuvat tammikuussa 2021...

Seitsemännellä kaudellaan SuomiLOVE uudistuu ja ohjelma nähdään suorina lähetyksinä Tampereen Mediapoliksesta. Pysy kuulolla ja ota seurantaan SuomiLOVE:n Instagram ja Facebook, niin kuulet ensimmäisenä mitä tulevalla kaudella tapahtuu!

Lisää ohjelmasta