Hyppää pääsisältöön

Kriminalisti – tinkimätön rikostutkija penkoo uusia juttuja saksalaissarjan 14. kaudella

Christian Berkel näyttelee pääroolia Kriminalistin 14. kaudella.
Näyttelijä Christian Berkel jatkaa ylikomisario Schumannin roolissa. Christian Berkel näyttelee pääroolia Kriminalistin 14. kaudella. Kuva: ZDF / Richard Hübner Yle TV1,Christian Berkel,kriminalisti

TV1 sunnuntaisin 20.12.2020 ja 10.1. - 14.2.2021 klo 19.30 - 20.30, Areenassa

Kokenut rikostutkija, ylikomisario Bruno Schumann luottaa arviointikykyynsä ja ihmistuntemukseen. Berliinin miljoonakaupungissa poliisi tarvitsee myös nopeaa, mutta viileän harkitsevaa otetta.

Schumann jatkaa tutkimuksiaan saksalaisen rikossarjan Kriminalisti (12) uusissa 14. kauden tarinoissa. Pääroolissa nähdään tuttu Christian Berkel, joka on näytellyt tinkimätöntä ylikomisariota sarjan alusta saakka.

Ylikomisarion apuna henkirikoskiemuroita selvittävät tutut rikoskomisariot Verena Kleinefeldt (Johanna Polley), Jan Michalski (Timo Jacobs) ja Inge Tschernay (Antonia Holfelder) sekä oikeuslääkäri Hildebrandt (Nils Nelleßen).

Uuden kauden seitsemässä tarinassa tutkitaan muun muassa nuoren miehen kohtaloa. Schumann löytää uhrin taustalta erikoisen katoamisen, ja muuan toinen on kokenut vastaavaa. Onko näillä kahdella tapauksella jokin yhteys?

Kattohuoneistosta löydetään puolestaan nippu väärennettyä rahaa ja raskaustesti. Poliisi saa rikoksen uhrin omaiselta vihjeen tekijästä, mutta onko henkilöllä mitään tekemistä jutun kanssa.

Saksalaissarjan 15. kausi on tulossa Ykkösen ohjelmistoon myöhemmin.

Der Kriminalist. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2019.

Keskustele
  • Jouluisen gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.