Hyppää pääsisältöön

Onko hermot herkässä reissun päällä? Poimi tästä Mikko "Peltsi" Peltolan parhaat vinkit v*tutuksen välttämiseen

Peltsillä pitää tunnetusti hermo - LÄHES aina. Tässä Suomen positiivisimman miehen vinkit, miten säilyttää huumori kovallakin reissulla. Nämä neuvot on testattu tosiolosuhteissa Peltsin toinen luonto -sarjaa kuvatessa.

1. Älä valita iästä tai säästä!

Sellaisista asioita, joille et voi mitään on turha valittaa. Peruselämässä se on ikä ja reissun päällä se on monesti sää.

2. Puuharasia täyteen herkkuja!

Reissuilla on tärkeää tasainen energian saanti. Pidä mukana puuharasiaa, jossa on herkkuja kuten pähkinöitä, rusinoita ja energiapatukkaa.

3. Jousta ja tingi

Joustavuus on reissuilla todella tärkeä taito ja suunnitelmista pitää osata tinkiä. Tärkeintä on mennä turvallisuus edellä ja osata nauttia välipäivistäkin takkatulen lämmössä.

4. Myönnä v*tutus

Jos käy semmoinen tilanne, että harmittaa rajusti, se kannattaa myöntää. Parasta on puida asiat ystävän kanssa suoraan ja jatkaa eteenpäin.

5. Päätä etukäteen, että olet aivan ihana!

Reissuja suunnitellaan paljon etukäteen. Samalla voi päättää, että tällä reissuilla et suutu mistään. Päätät siis olevasi iloinen, raikas ja onnellinen, vaikka mitä tapahtuisi.

Peltsin toinen luonto Areenassa nyt ja Kakkosella 14.12. klo 21 alkaen. Peltsi on lähetyksen aikana chatissa! Tule mukaan keskustelemaan maanantaisin klo 20:45 alkaen. Chattiin mukaan pääset täältä
.