Hyppää pääsisältöön

Yle Areena on joululomalla toiveita täynnä – valitse oma areenalahjasi!

Koira katsoo tähteä taivaalla
Kerro ohjelmalla, että ajattelet häntä. Koira katsoo tähteä taivaalla Kuva: Yle / Hannu Kettunen, Lasse Kilpiä / Post Control Helsinki koira,tähti

Areena tarjoaa joululomalla katseltavaksi ja kuunneltavaksi huikean määrän sisältöjä, kaikille suomalaisille. Joulunajan parhaat ohjelmat löytyvät 15.12. alkaen paketista, jossa tarjolla on mm. koko perheen elokuvia, pahasti koukuttavia sarjoja, mustaa huumoria ja joulun ehdottomia klassikoita.

Valitse ohjelma itsellesi tai jaa se ystävällesi somessa hashtagilla #areenalahja.

Löydät Areenan joulupaketin osoitteesta yle.fi/areenalahja.

#areenalahja

Haluatko valita ystävälle, sukulaiselle tai läheiselle Areenasta lahjaksi ohjelman tai sarjan, joka yhdistää teitä, herättää muistoja tai on muuten vain juuri hänelle sopiva?

Voit jakaa Areenan sisältöjä somessa hashtagilla #areenalahja. Samalla voit toivottaa hyvää joulua tai lähettää terveiset. Areenan sarja- ja sisältösivujen yhteydestä löydät Jaa ohjelma -painikkeen, jota käyttämällä löydät erilaisia jakamisvaihtoehtoja.

Mitä Areenan paketista löytyy?

Areenan joulupaketti sisältää sekä uusia yllätyksiä että vanhoja tuttuja. Myös audiosisältöjä löytyy kattava määrä kuunneltavaksi - valittavissa on sekä kovia että pehmeitä paketteja.

Elokuvien ystäviä hemmotellaan uusilla kotimaisilla elokuvilla, kuten Oma maa, Hölmö nuori sydän ja Mestari Cheng. Koko perheen kanssa voi viihtyä mm. Onnelin ja Annelin, Tatun ja Patun tai Röllin seurassa.

Lenni och Kiira håller varandra i handen i tunnelbanan.
Hölmö nuori sydän. Lenni och Kiira håller varandra i handen i tunnelbanan. Kuva: Uwa Iduozee Selma Vilhunen

Nuorille tarjolla on mm. Justimus esittää Duon kakkoskausi. Realityja löytyy moneen erilaiseen makuun, uutuutena mm. The Real L Word, tabuja rikkonut realitysarja losangelesilaisista naisista, jotka elävät elämäänsä täysillä ja mitään salailematta.

Huumorikattaus on runsas ja monipuolinen, se sisältää sekä tuoretta komediaa että vanhoja kulttisarjoja - Luottomiestä, Ketonen & Myllyrinnettä, M/S Romanticia, Pirjoa, Studio Julmahuvia, sekä paljon muita sarjoja ja sankareita.

Areenan joulupaketista löydät sopivat sisällöt eri tunnelmiin - etsitpä sitten jännitystä, romantiikkaa, joulun henkeä tai pakoa lämpöön.

Petteri Summanen sketsissä.
Studio Julmahuvin Roudasta rospuuttoon. Petteri Summanen sketsissä. Kuva: Yle kuvanauha petteri summanen

Uudet huippusarjat 1.1.2021

Tammikuun ensimmäisenä päivänä Areenan joulupaketti täydentyy neljällä upealla uutuudella.

Sisäilmaa on uusi kotimainen mustan huumorin minisarja. Sen sankareina ovat työvoimatoimiston työntekijät, joista jokainen tekee parhaansa mahdottomien vaatimusten puristuksessa.

Toimistotyöntelijä (nainen) huutaa epätoivoisen näköisenä.
Sisäilmaa Toimistotyöntelijä (nainen) huutaa epätoivoisen näköisenä. Kuva: Marek Sabogal / Solar Films Inc Oy Elina Knihtilä,Sisäilmaa

Sinkut paljaana -realityssa kuusi ulkonäöstään tunnettua suomalaista kauneus- ja tyylivaikuttajaa menevät sokkotreffeille ilman meikkiä ja peittävät mekot päällä. Muut vaikuttajat kommentoivat treffien kulkua sohvalla.

Everything’s Gonna Be Okay on lämminhenkinen ja koskettava sarja, jonka päähenkilö, 25-vuotias hyönteistutkija Nicholas, joutuu yllättäen kahden teini-ikäisen tytön huoltajaksi. Sarja on australialaisen koomikko Josh Thomasin (mm. Please Like Me) käsialaa.

Top Dog on uusi Jens Lapiduksen rikosromaaneihin VIP-rummet ja Top Dog pohjautuva 8-osainen ruotsalainen trillerisarja.

Top Dog -sarjan näyttelijät ohjelmakuvassa.
Top Dog Top Dog -sarjan näyttelijät ohjelmakuvassa. Kuva: FILMLANCE INTERNATIONAL AB Top Dog

Voit katsoa tammikuun uutuussarjojen trailerit jo ennakkoon täältä!

Yle ja Areena toiveita täynnä

Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila toivoo, että Areenan joulukampanja tuo suomalaisille lohtua ja valoa joulun keskelle.

– Eletään aivan erilaista joulua, kun koronan takia perheet ja sukulaiset eivät voi tavata niin kuin yleensä, ja moni viettää joulua tahtomattaan yksin. Voimme kuitenkin muistaa ystäviämme ja läheisiämme ajatuksin ja pienin teoin. Areena tarjoaa jouluun hyvän mielen ja viihtymisen lahjoja, itselle tai jaettavaksi. Toivon, että ensi vuosi on parempi meille kaikille.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua