Hyppää pääsisältöön

Mestari Cheng – Mika Kaurismäen draamakomediassa ruoka yhdistää erilaiset ihmiset

Mika Kaurismäen ohjaama elokuva erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja hyvästä ruuasta.
Vilppula (Vesa-Matti Loiri) ja Romppainen (Kari Väänänen) saavat kantabaariinsa uuden kokin. Mika Kaurismäen ohjaama elokuva erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja hyvästä ruuasta. Kuva: Marianna Films Oy Vesa-Matti Loiri,Kari Väänänen,Mestari Cheng

TV1 lauantaina 19.12.2020 klo 21.10 - 23.00, uusinta perjantaina 25.12. klo 15.00, Areenassa

Mika Kaurismäen ohjaama elokuva Mestari Cheng on romanttinen draamakomedia hyvästä ruuasta, Lapista sekä erilaisten ihmisten ja tapojen kohtaamisesta.

Kun kiinalainen mestarikokki Cheng (Chu Pak Hong) saapuu poikansa kanssa sattumalta lappilaiseen kylään, hän saa yllättäviä ymmärtäjiä keittotaidoilleen.

Chengin keitokset mullistavat kyläläisten elämän ja vaivat verenpaineesta kuukautiskipuihin helpottavat. Ystäviä ja rakkauskin löytyy pohjoisen maisemista.

Elokuvan pääosissa näyttelevät Anna-Maija Tuokko, Kari Väänänen, Vesa-Matti Loiri ja Lucas Hsuan. Elokuva on kuvattu Raattamassa, Kittilässä, Sodankylässä ja Kiinassa.

Tuotanto: Marianna Films, Suomi, Kiina, 2019.

Lisää ohjelmasta

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.