Hyppää pääsisältöön

Mestari Cheng – Mika Kaurismäen draamakomediassa ruoka yhdistää erilaiset ihmiset

Mika Kaurismäen ohjaama elokuva erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja hyvästä ruuasta.
Vilppula (Vesa-Matti Loiri) ja Romppainen (Kari Väänänen) saavat kantabaariinsa uuden kokin. Mika Kaurismäen ohjaama elokuva erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja hyvästä ruuasta. Kuva: Marianna Films Oy Vesa-Matti Loiri,Kari Väänänen,Mestari Cheng

TV1 lauantaina 19.12.2020 klo 21.10 - 23.00, uusinta perjantaina 25.12. klo 15.00, Areenassa

Mika Kaurismäen ohjaama elokuva Mestari Cheng on romanttinen draamakomedia hyvästä ruuasta, Lapista sekä erilaisten ihmisten ja tapojen kohtaamisesta.

Kun kiinalainen mestarikokki Cheng (Chu Pak Hong) saapuu poikansa kanssa sattumalta lappilaiseen kylään, hän saa yllättäviä ymmärtäjiä keittotaidoilleen.

Chengin keitokset mullistavat kyläläisten elämän ja vaivat verenpaineesta kuukautiskipuihin helpottavat. Ystäviä ja rakkauskin löytyy pohjoisen maisemista.

Elokuvan pääosissa näyttelevät Anna-Maija Tuokko, Kari Väänänen, Vesa-Matti Loiri ja Lucas Hsuan. Elokuva on kuvattu Raattamassa, Kittilässä, Sodankylässä ja Kiinassa.

Tuotanto: Marianna Films, Suomi, Kiina, 2019.

Lisää ohjelmasta

  • Jouluisen gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.