Hyppää pääsisältöön

Ilta elävien runoilijoiden seurassa. Mikä on sinun runotoiveesi?

Pieniä ihmishahmoja kiipeilemässä kirjapinon päälle
Pieniä ihmishahmoja kiipeilemässä kirjapinon päälle Kuva: Pixabay kirjat

Tämän runon haluaisin kuulla -ohjelma juhlii uutta ja elävää runoutta, ja kutsuu kuulijoita toivomaan ja kuulemaan omia suosikkirunojaan. Runotoiveita toteuttavat Noora Dadu ja Ville Tiihonen. Lähetyksen juontavat Pietari Kylmälä ja Kaisa Pulakka.

Lähetä runotoiveesi sähköpostiin toive.runot@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella. Jätäthän yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun tarvittaessa yhteydessä. Toiveesi voi olla osa Tämän runon haluaisin kuulla -ohjelmaa.

Lähetyspäivänä lauantaina 9.1. klo 18-21 runotoiveita otetaan vastaan numerossa 09 144 800.

Tämän runon haluaisin kuulla Yle Radio 1:ssä lauantaina 9.1.2021 klo 19.02 - 21.00. Myös Yle Areenassa.

Täytä lomake.