Hyppää pääsisältöön

Yle Areenassa historialliset yli miljardi käynnistystä tänä vuonna

Nainen kuuntelee kuulokkeilla.
Yle Areena on myös Suomen suosituin suoratoistopalvelu. Nainen kuuntelee kuulokkeilla. Kuva: Laura Mainiemi / Yle Yle,audio,radio,brändikuvat 2020

Miljardin käynnistyksen raja rikkoutui 17.12.2020. Luku on suurin vuosittainen käynnistysten määrä koko Yle Areenan historiassa.

“Hurja lukema! Meille on tärkeää, että ihmiset viihtyvät sisältöjemme parissa. Tarjoamme ilon ja naurun lisäksi monenlaisia elämyksiä sekä tietoa ja ymmärrystä maailmasta. Yle Areena on auki yötä päivää, tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan sisältöjä jatkossakin”, rohkaisee Yle Areenan päällikkö Tanja Iikkanen.

Yle Areena on myös Suomen suosituin suoratoistopalvelu. Se on keikkunut Suomen arvostetuimpien verkkobrändien listassa kärkisijoilla jo useita vuosia. Yhdeksän kymmenestä suomalaisesta verkon viikoittaisesta käyttäjästä tuntee Yle Areenan.

Viimeisen viikon iso hitti Yle Areenassa on ollut Justimus esittää: Duo -sarjan toinen tuotantokausi. Se keräsi ensimmäisen viikonloppunsa aikana miltei kaksi miljoonaa käynnistystä, mikä osaltaan rikkoo Yle Areenan ennätyksiä. Kaksi kolmesta sarjan katsojasta on alle 29-vuotiaita ja yli puolet katselusta on tullut älypuhelimilta.

Lisäksi Yle Areenassa katsojia ovat viime aikoina kiinnostaneet Luottomiehen Pelkoa ja intoa Itä-Suomessa -erikoisjakso, jännityssarja White Wall ja jouluinen kestosuosikki Tonttu Toljanteri. Audiopuolella isoja kuuntelulukuja keräävät ihmiskunnan perisyntejä perkaava Pieleen mennyt historia, tieteestä ja sen rajamailta uusia tarinoita kertova Tiedetrippi ja ajankohtaisiin aiheisiin pureutuva ikisuosikki Pyöreä pöytä.

Tietolähde: Yle Strategia ja asiakkuus.