Hyppää pääsisältöön

Tule keskustelemaan Peltsin ja vieraiden kanssa! – Chat auki maanantaisin klo 20.45 alkaen!

Mikko Peltola tunturissa, kuvassa puhekupla, jossa lukee Peltsi chatissä klo 20.45 alkaen!
Mikko Peltola tunturissa, kuvassa puhekupla, jossa lukee Peltsi chatissä klo 20.45 alkaen! Kuva: Yle Mikko Peltola

Peltsin toinen luonto -sarja nähdään maanantaisin Kakkosella klo 21.00. TV-lähetyksen yhteydessä sinun on mahdollista tulla keskustelemaan Peltsin ja hänen vieraidensa kanssa Ylen chattiin osoitteeseen chat.yle.fi. Chat aukeaa joka maanantai klo 20.45.

Maanantaina 18.1. Peltsi valloittaa Haltin lihasvoimin yhdessä Elina Huttonin kanssa. Hutton on myös Peltsin kanssa keskustelemassa chatissa tv-lähetyksen aikana. Tule mukaan keskustelemaan, kysymään ja jakamaan omia kokemuksiasi aihepiiriin liittyen klo 20.45 alkaen osoitteessa chat.yle.fi!

Chat-keskustelua voi seurata kuka vain, mutta jos haluat kirjoittaa viestejä ja käyttää reaktioita, se onnistuu Yle Tunnuksella, jonka pääset luomaan täältä.