Hyppää pääsisältöön

Toivotut välipäivien Kutsuvieraat

Kutsuvieraan lisäjaksojen 2020 tunnuskuva, vieraat ja logo
Kutsuvieraan lisäjaksojen 2020 tunnuskuva, vieraat ja logo Kuva: Yle Kuvapalvelu Kutsuvieras

Viime kesän suosikkisarja Yle Radio Suomen Kutsuvieras jatkuu joulunpyhien jälkeen maanantaina 28.12. viidellä uudella jaksolla.

Kaikki ohjelmat ovat ajatuksella paketoituja lahjoja kuulijoille, ja niitä voi avata ja kuunnella useammankin kerran. Uudenvuoden kynnyksellä puheenvuoroissa pohditaan erityisesti sitä, miksi rohkea mieli ja oman sydämen seuraaminen ovat niin tärkeitä.

28.12. Mikko Alatalo - musiikintekijä
29.12. A. W. Yrjänä – muusikko ja runoilija
30.12. Eeva Putro - näyttelijä ja käsikirjoittaja
31.12. Emilia Vuorisalmi - lääkäri ja tietokirjailija
1.1. Perttu Pölönen - säveltäjä ja tulevaisuuden kirkastaja

Erityistä sarjassa on se, että mukana ei ole lainkaan haastattelijaa, vaan vieraat puhuvat suoraan kuulijoille. Tuttuun tapaan kuullaan myös jokaiselle itselleen tärkeää musiikkia Tuomari Nurmiosta Pekka Strengiin ja Norah Jonesista Bob Dylaniin.

Suomeksi Kutsuvieras-sarjaa on tehty kesällä 2019 ja 2020, ja ruotsiksi Vinterpratarea ja kesäsarjaa Sommarpratarea on kuultu Yle Vegalla yli kymmenen vuotta.

Seuraavan kerran kuulijat pääsevät tapaamaan uusia Kutsuvieraita heinäkuussa 2021, jolloin on luvassa 20 uutta jaksoa!

Kutsuvieraan uudet jaksot kuullaan Yle Radio Suomessa viitenä perättäisenä arkipäivänä alkaen maanantaina 28.12. klo 13.02 ja samana päivänä kaikki jaksot ovat kuunneltavissa Yle Areenassa. Sarjan toimittaa Katarina Blomqvist ja tuottaa Parad Media

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi