Hyppää pääsisältöön

Chisu, Jesse Markin, Darude... Vuosi vaihtuu huippuartistien ja Classical Trancelations -konsertin parissa – lähetä terveisesi tai kuva juhlahumusta lähetykseen

Gogi Mavromichalis, Matti Airaksinen ja Emma Karasjoki esiintyvät Vuosi vaihtuu 2020 -lähetyksessä.
Gogi Mavromichalis (vas.), Matti Airaksinen ja Emma Karasjoki pitävät seuraa, kun vuosi vaihtuu. Gogi Mavromichalis, Matti Airaksinen ja Emma Karasjoki esiintyvät Vuosi vaihtuu 2020 -lähetyksessä. Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu Matti Airaksinen,Emma Karasjoki,Constantinos Mavromichalis,uusivuosi,Vuosi vaihtuu 2020

Olisiko aika ottaa vastaan parempi vuosi 2021? Se onnistuu viihdyttävimmin Ylen Vuosi vaihtuu -lähetyksen parissa.

Vuoden vaihtumista vietetään Yle TV1:llä kello 22.30 alkaen huippuartistien, elektronisen musiikin ja sinfoniaorkesterin fuusion sekä tietysti teidän kaikkien kanssa.

Suoraa Vuosi vaihtuu -lähetystä juontavat Emma Karasjoki ja Gogi Mavromichalis.

– Tänä vuonna parhaat uuden vuoden bileet järjestetään kotona! Me tuomme olohuoneeseesi Helsingin kaupunginorkesterin ja parhaat artistit! kaksikko lupaa.

Helsingin etäuudessavuodessa viime vuosikymmenten ikonisimmat elektronisen musiikin hitit kohtaavat sinfoniaorkesterin voiman säkenöivässä Classical Trancelations -konsertissa Helsingin kaupungintalon juhlasalissa.

Illan solisteina nähdään Chisu, Nelli Matula, Redrama, Olavi Uusivirta, MARiANNA, Paleface, Pete Parkkonen, Robin Packalen, Jesse Markin, Tapani Rinne ja Darude. Helsingin kaupunginorkesteria johtaa Eero Lehtimäki, ja lavalle nousee myös kamarikuoro Ahjo Ensemble.

Redrama esiintyy Classical Trancelations -konsertissa. Helsingin kaupunginorkesterin kapellimestarina Eero Lehtimäki.
Redrama esiintyy Classical Trancelations -konsertissa. Helsingin kaupunginorkesteria johtaa Eero Lehtimäki. Redrama esiintyy Classical Trancelations -konsertissa. Helsingin kaupunginorkesterin kapellimestarina Eero Lehtimäki. Kuva: Karo Holmberg Redrama,Eero Lehtimäki,Helsingin kaupunginorkesteri,vuosi vaihtuu

Illan aikana laitetaan uusiksi muun muassa Aviciin, David Guettan ja Bomfunk MC'sin tutut hitit. Konsertin ohjelman on kuratoinut Tapio “DJ Orkidea” Hakanen, ja sovituksista vastaavat peli- ja elokuvamusiikin kokeneet nimet Petri Alanko ja Pessi Levanto. Konsertti on nauhoitettu aikaisemmin syksyllä.

Juhlat eivät lopu vuoden vaihtumiseen, vaan vuoden ensimmäisellä tunnilla kovimmista jatkoista vastaa DJ PartaMatti eli Matti Airaksinen. Luvassa on katsojien esittämiä toivebiisejä 90-luvulta sekä 2000-luvun alun tunnelmista.

Voit lähettää terveisiä ja kuvia vuodenvaihteen juhlahumustasi Whatsappilla numeroon 044 421 6600. Välitämme terveisiä ja näytämme kuvia ruudussa pitkin lähetystä.

Vuosi vaihtuu 2020 Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 31.12. klo 22.30 alkaen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua