Hyppää pääsisältöön

Mitä menestyminen ja yrittäjyys vaativat? – kysy Minna Parikalta

Suunnittelija Minna Parikka panee firmansa jäihin menestyksen huipulla. Mitä yrittäjyydestä jää käteen?
Toimittaja Juho-Pekka Rantalan vieraana tunnetun kenkäbrändin luoja Minna Parikka.

Kommentit
  • Mitä haluat tietää taloustieteestä? Keskustele tässä.

    Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää taloustieteestä.

    Mitä eroa on makrotaloustieteellä ja mikrotaloustieteellä? Entä mitkä neljä taloustieteen termiä olisi hyvä tietää? Mikä maksaa? -ohjelma käy läpi taloustieteen perusteet reilussa 50 minuutissa. Opastajana toimii makrotaloustieteen professori Niku Määttänen. Toimittajana on Juho-Pekka Rantala.

  • Radio 1:n tiedefestari: Tiede kuuluu kaikille

    Yle Radio 1:n tiedefestari: Tiede kuuluu kaikille

    Juuri nyt ihmiskunta elää hetkeä, jossa tieteen keinoin ratkaistaan maailmanlaajuista pandemiaa. Koronarokotteissa ja muussakin tieteessä ratkaisut kytkeytyvät tavalla tai toisella myös etiikkaan: Mikä on oikein? Ketä halutaan palvella? Millaiset pulmat ovat tutkimusponnistelujen arvoisia?