Hyppää pääsisältöön

Susanna Laine vie Yle Olohuoneen eri kaupunkeihin - Nyt tavataan suosikkiartistit heidän lempipaikoillaan.

Juontaja Susanna Laine Yle olohuone promokuvassa
Juontaja Susanna Laine Yle olohuone promokuvassa Kuva: Jussi Nahkuri Susanna Laine,Yle Olohuone

Keväällä Ylen kanavilla nähty Yle Olohuone palaa nyt lauantai-iltoihin. Susanna Laineen johdolla pääsemme kuuden eri artistin kanssa heille tärkeisiin paikkoihin ympäri Suomen.

Meillä kaikilla on omat tärkeät paikkamme, joihin sisältyy oman elämän kannalta olennaisia muistoja ja käänteitä. Yle Olohuone avaa tammi-helmikuussa ovet kuudelle suomalaiselle artistille merkityksellisiin paikkoihin, tarinoihin sekä ihmisiin matkan varrelta.

Ensimmäisenä lauantaina määränpäänä on Heinolan WPK-talo, johon Olohuoneen on kutsunut Irina.

"Wpk-talo on varsin keskeinen paikka Heinolassa. Siellä on kokoonnuttu kovin monen eri asian äärelle. Siellä on järjestetty eri artistien (myös meidän) keikkoja, lasten/nuorten musiikkiteatteria, kesäteatterin kahvituksia, erilaisia muita pieniä tapahtumia ja pihapiirissä on luonnollisesti joka kesä myös Heinolassa Jyrää. Me ollaan pidetty siellä muutamaan otteeseen PA-treenit ennen kiertueelle lähtemistä. Ja toki järjestetty myös ne meidän häät." kertoo Irina.

Yle Olohuoneen juontaa muun muassa Puoli Seitsemän -ohjelmasta tuttu Susanna Laine.

"Odotan innolla pääsyä artistien kotikaupunkeihin ja heille tärkeisiin paikkoihin. On mukavaa kurkistaa hieman syvemmälle popparin elämään ja ajatuksiin, ja samalla tutustua meille kaikille rakkaiden laulujen taustoihin."

Yleisö pääsee osallistumaan suoraan lähetykseen äänestämällä illan viimeistä biisiä kulloisenkin artistin tuotannosta. Irinan lähetyksen äänestyksen löydät TÄSTÄ

Lauantai-illat ovat siis tarinoiden, paikkojen ja musiikin aikaa Yle TV1:llä klo 21.10 alkaen.

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone