Hyppää pääsisältöön

Amazing Grace! Aretha, Suzi, The Go-Go's, Blaze, Harry Dean Stanton, Hilma af Klint... edelläkävijöitä ja oman tiensä kulkijoita Teeman lauantai-illoissa alkuvuonna 2021

Aretha Franklin laulaa, erikoislähikuva sivulta (1972)
Amazing Grace: Aretha Franklin. Aretha Franklin laulaa, erikoislähikuva sivulta (1972) Kuva: Cinema Mondo Aretha Franklin,Amazing Grace,Teemalauantai

Gospelia, outlaw-kantria, purkkaa ja jytää Teeman alkuvuoden lauantai-illoissa.

Amazing! Totisesti! Helmikuussa Teemalla ja Areenassa kuullaan maailman parasta gospelia, kun konserttielokuva Amazing Grace saa tv-ensi-iltansa. Vuonna 1972 kuvatun, mutta ihmeellisten vaiheiden jälkeen vasta vuoden 2018 lopulla valmiiksi saatetun elokuvan tähti on – korkeampien voimien lisäksi – Aretha Franklin, parhaimmillaan, juurillaan. Los Angelesin baptistikirkossa soulin kuningatarta säestää Southern California Community Choir.

Tammikuussa perehdytään outlaw-kantrin legendan Blaze Foleyn elämään fiktiona ja faktana. Ethan Hawken ohjaaman tuoreen Blaze-elokuvan lisäksi nähdään rakkaudella ja pieteetillä pitkään tehty dokumentti Blaze Foley, jeesusteippimessias.

Teemailtojen muissa dokumenteissa yksityisetsivän apuri särkee sydämet, myös omansa, chileläisessä hoitokodissa (The Mole Agent eli Salainen agentti vanhainkodissa), jäljittelemätön näyttelijä Harry Dean Stanton laulaa ja muistelee, ja Scotty Bowers juoruilee Hollywoodin kulta-ajan salaisesta historiasta. Näiden dokumenttien pareina nähdään elokuvat Nebraska, Paris, Texas ja Hätä ei lue lakia.

Helmikuussa matkataan 1970-luvun New Yorkiin, jossa Halston oli muodin suuri nimi ja Studio 54 yökerho, jonne pyrkivät kaikki jotka olivat tai halusivat olla jotakin. Kummankin säkenöivä tarina päättyi karusti.

Maaliskuun alussa perehdytään taiteen visionäärinaisiin 1900-luvun alun Hilma af Klintistä 2000-luvun Marina Abramoviciin ja Shirin Neshatiin.

Myös lauantai-iltojen musiikkidokumenteissa kuuluu vahvana naisten ääni: aiheena ovat rockin edelläkävijät Suzi Quatro, Joan Jett ja The Go-Go’s.

The Go-Go's -yhtye kostyymeissä musiikkivideokuvauksissa. Arkistokuva samannimisestä dokumentista
Vacation: The Go-Go's lähti lomalle 1982. The Go-Go's -yhtye kostyymeissä musiikkivideokuvauksissa. Arkistokuva samannimisestä dokumentista Kuva: Ginger Canzoneri / Universal Music The Go-Go’s,dokumenttielokuvat,rockyhtyeet,The Go-Go's,teeman rockdokumentit

Helmikuun ensimmäinen lauantai on omistettu Jörn Donnerille. Silloin saa ensi-iltansa John Websterin dokumentti Donner – Privat.

Tammikuu alkoi saman syntymäpäivän (8.1.) jakavien David Bowien ja Elvis Presleyn seurassa. Labyrintti-elokuva, dokumentit David Bowien ensimmäiset vuodet ja Cracked Actor sekä Elvis-illan anti The King ja Elvis ´68 Comeback Special ovat katsottavissa Areenassa vielä 15.1. asti.

Lauantai-illat Teemalla alkavat aina kello 20. Musiikkidokumenttien ja Teemalauantaiden keskinäinen esitysjärjestys vaihtelee aiheen ja illan mukaan. Kaikki ohjelmat ovat katsottavissa myös Areenassa – toiset kaksi viikkoa, toiset kaksi vuotta, esityssopimusten mukaan.

Scotty Bowers kahden tyylikkään naisen ympäröimänä. Arkistokuva.
Scotty Bowers tunsi tähdet, intiimisti. Scotty Bowers kahden tyylikkään naisen ympäröimänä. Arkistokuva. Kuva: Nonstop Entertainment Teemalauantai,Scotty Bowers,Hollywoodin salainen historia

Teemalauantai: Hollywood kaapissa

16.1. klo 20–23.10
Teemaillassa elokuvakaupungin vähemmän tunnettua seksuaalihistoriaa Scotty Bowersin juoruilemana sekä Hollywoodin kulta-ajan anarkistinen komediaklassikko, jossa röyhelöyöpaitaan pukeutunut Cary Grant ilmoittaa: "I just went gay all of a sudden!"

Hollywoodin salainen historia

Scotty Bowers on Hollywood-legenda, mutta salainen sellainen: hänen työnsä oli välittää filmitähdille seksuaalisia palveluksia. Tämä ura alkoi 1940-luvulla ja jatkui 1980-luvulle saakka. Dokumenttielokuva kertoo Scottysta ja hänen kuuluisista asiakkaistaan. Ohjaus Matt Tyrnauer. Ensiesitys. (Scotty and the Secret History of Hollywood)
Areenassa 30.11.2022 asti

Hätä ei lue lakia

Energinen screwball-komediaklassikko. Monenlaisia tilanteita syntyy rikkaasta perijättärestä, hajamielisestä professorista, leopardista, terrieristä ja brontosauruksen luista. Ohjaus Howard Hawks. Pääosissa Katharine Hepburn, Cary Grant. (Bringing Up Baby, USA 1938)
Areena 90 vrk

Cary Grant röyhelöaamutakissa. Kuva elokuvasta Hätä ei lue lakia.
Cary Grant: "I just went gay all of a sudden!" Cary Grant röyhelöaamutakissa. Kuva elokuvasta Hätä ei lue lakia. Hätä ei lue lakia,Cary Grant,Teemalauantai,Howard Hawks

Teddy Pendergrass: If You Don’t Know Me

16.1. klo 23.10
Traaginen auto-onnettomuus katkaisi samettiäänisen soul-laulajan Teddy Pendergrassin (1950–2010) tien tähtiin vuonna 1982. Halvaantuminen ei kuitenkaan merkinnyt uran loppua: Pendergrassin paluu lavoille tapahtui miljardin katsojan edessä Live Aidissä. Dokumenttielokuvan on ohjannut Olivia Lichtenstein. (USA 2018) (12) (Uusinta.)
Areena 30 vrk

Blaze Foley cowboy-hattu päässä merilavasteessa. Kuva dokumenttielokuvasta.
Blaze Foley, jeesusteippimessias. Blaze Foley cowboy-hattu päässä merilavasteessa. Kuva dokumenttielokuvasta. Teemalauantai,country,Blaze Foley,Outlaw country,teeman rockdokumentit

Teemalauantai: Blaze Foley, countryn suuri tuntematon

23.1. klo 20–23.20
Outlaw-countryn salaperäinen sankari, mainetta ja menestystä pakoillut Blaze Foley (1949–89) on aiheena sekä tuoreessa fiktioelokuvassa että vuosikausien työn tuloksena syntyneessä dokumenttielokuvassa.

Blaze

Ethan Hawken ohjaama elokuva Blaze Foleysta, jonka ura ja yksityiselämä tekivät hänestä monien kolhujen kautta “kauniin luuserin.” Elokuva perustuu Foleyn elämänkumppanin Sybil Rosenin muistelmiin. Pääosissa Ben Dickey, Alia Shawkat, Charlie Sexton, Josh Hamilton ja Kris Kristofferson. Ensiesitys. (USA 2018) (12)
Areena 14 vrk

Blaze Foley, jeesusteippimessias

Michael David Fuller, taiteilijanimeltään Blaze Foley, oli omaleimainen amerikkalainen laulaja-lauluntekijä, kapinallinen arjen runoilija, joka eli puumajassa rakastettunsa kanssa ja hukkasi ties kuinka monet äänitteensä. Blaze Foley ei koskaan saavuttanut – eikä halunnut – kaupallista menestystä. Hän kuoli niin kuin oli elänyt, puolustaessaan heikompaansa. Merle Haggardin mielestä se luoti vei Blazen suoraan taivaaseen. Dokumenttielokuvan on tuottanut ja ohjannut Kevin Tripplet. Ensiesitys. (Blaze Foley: Duct Tape Messiah, USA 2011)
Areena 2 vuotta

Näyttelijä Ben Dickey cowboy-hatussa elokuvassa Blaze.
Ben Dickey on Blaze-elokuvan Blaze Foley. Näyttelijä Ben Dickey cowboy-hatussa elokuvassa Blaze. Kuva: Ansgar Media Blaze Foley,Teemalauantai,Blaze,Ben Dickey

Rock'n'Roll High School

23.1. klo 23.35
Kapinalliset nuoret valtaavat Ramones-yhtyeen avulla lukionsa ahdasmieliseltä johdolta. Roger Cormanin tuottama teinileffa on enemmän söpö kuin kapinallinen, joidenkin mielestä suorastaan kökkö, mutta se on kulttikamaa Ramonesin ansiosta. Ohjaus Allan Arkush. (USA 1979) (Uusinta.)
Areena 30 vrk

Vanha herra lähikuvassa katsoo suurennuslasin läpi. Kuva dokumenttielokuvasta.
Salainen agentti vanhainkodissa. Vanha herra lähikuvassa katsoo suurennuslasin läpi. Kuva dokumenttielokuvasta. Kuva: Nonstop Entertainment Teemalauantai,dokumenttielokuvat,The Mole Agent,Salainen agentti vanhainkodissa

Teemalauantai: Riskiryhmää

30.1. klo 20–23.20
Teemaillassa sydäntäsärkevä dokumenttielokuva vanhainkodin asukkaista sekä samoin sydämeenkäyvä Nebraska-elokuva.

Salainen agentti vanhainkodissa

Chileläinen yksityisetsivä palkkaa iäkkään herrasmiehen vakoilemaan vanhainkodissa, jossa omaiset epäilevät asukkaiden tulevan kohdelluksi huonosti. Kuvausryhmä haluaa leikkiä film noir -muodolla. Lopputuloksena on hauska, liikuttava ja lopulta sydäntäsärkevä dokumenttielokuva vanhenemisesta ja yksinäisyydestä, ehdottomasti yksi vuoden parhaista. Ohjaus Maite Alberdi. Ensiesitys. (El agente topo / The Mole Agent, Chile 2020)
Areena 25.1. alkaen 2 vuotta

Nebraska

Iäkäs, äreä Woody uskoo voittaneensa arpajaisissa ja lähtee poikansa kanssa hakemaan miljoonapottia neljän osavaltion päästä. Alexander Paynen elokuvahelmi keräsi kuusi Oscar-ehdokkuutta, ja Bruce Dern sai parhaan näyttelijän palkinnon Cannesista. Muissa pääosissa Will Forte, June Squibb, Stacy Keach ja Bob Odenkirk. Ensiesitys Ylessä. (USA 2013) (7)
Areena 14 vrk

Bruce Dern puolilähikuvassa, seisoo raiteilla. Kuva elokuvasta Nebraska.
Bruce Dern on Nebraskan pääosassa. Bruce Dern puolilähikuvassa, seisoo raiteilla. Kuva elokuvasta Nebraska. Kuva: Merie W. Wallace / Paramount Pictures Bruce Dern,Teemalauantai,Nebraska (elokuva),Alexander Payne

Taken by Storm: Hipgnosis ja levynkansien taide

30.1. klo 23.20
”Hipgnosis on levynkansitaiteen Beatles.” Hipgnosis-ryhmän toinen perustaja Storm Thorgerson (1944–2013) oli maailman tunnetuimpia levynkansien suunnittelijoita. Stormin ura alkoi Pink Floydin musiikillisten ideoiden visualisoijana 1960-luvun Lontoossa. Dokumenttielokuvan luomistyöstä taiteen, bisneksen ja teknologian rajamailla ohjasi Roddy Bogawa. Mukana muun muassa David Gilmour, Robert Plant ja Peter Gabriel. (Taken by Storm: The Art of Storm Thorgerson and Hipgnosis, USA 2013) (Uusinta.)
Areena 30 vrk

Led Zeppelinin levyn kansi. Kuva dokumenttielokuvasta Taken by Storm.
Hipgnosis-taidetta: Led Zeppelinin Houses of the Holy. Led Zeppelinin levyn kansi. Kuva dokumenttielokuvasta Taken by Storm. Storm Thorgerson,Hipgnosis,levynkannet,Led Zeppelin,Taken by Storm: Hipgnosis ja levynkansien taide

Ilta Donnerin kanssa

6.2. klo 20–24
Jörn Donnerille omistetussa illassa esitetään John Websterin uusi dokumentti Donner – Privat, Jörnin juhla -keskusteluohjelma ja Armi elää! -elokuva. Lue lisää Donner-illan ohjelmista.

Aretha Franklin laulaa kirkossa, kuoro säestää. Kuva dokumentista Amazing Grace (1972).
Amazing Grace! Aretha Franklin ja Southern California Community Choir. Aretha Franklin laulaa kirkossa, kuoro säestää. Kuva dokumentista Amazing Grace (1972). Kuva: Cinema Mondo Aretha Franklin,Amazing Grace,Teemalauantai,teeman rockdokumentit

Teemalauantai: Say Aretha! Say Amen!

13.2. klo 20–23.10
Gospel-ilta. Tämän musiikin ja näiden esitysten voimasta ateistikin huutaa aamen!

Amazing Grace

Aretha Franklin parhaimmillaan. Taivas siis rajana! Soulin kuningattaren kaksi gospel-konserttia Los Angelesin baptistikirkossa vuonna 1972 taltioitiin elokuvaksi, mutta kesti liki 50 vuotta ennen kuin elokuva saatiin katsojien eteen. Lopputulos on sensaatiomaisen hieno. Aamen! Ohjaus Sydney Pollack (1972) ja Alan Elliott (2018). Ensiesitys.
Areena 90 vrk

Say Amen, Somebody!

Runsaasti musiikkia sisältävä tarina gospelin historiasta, merkityksestä sekä vaikutuksesta amerikkalaiseen musiikkiin ja kulttuuriin ylipäätään. Gospelin tarinaa kertovat sen parhaat asiantuntijat eli gospel-laulajat ja -legendat Thomas A. Dorse ja Willie Mae Ford Smith. Ohjaus George Neirenberg. Tämä on jo itsekin legendaarisen, nyt restaruroidun dokumenttielokuvan ensiesitys. (USA 1982)
Areena 8.2. alkaen 2 vuotta

The Barrett Sisters ja gospelkuoro esiintymässä kirkossa, kuvausryhmä seuraa. Pressikuva dokumentista Say Amen, Somebody (1982)
Say Amen, Somebody! The Barrett Sisters ja kuoro. The Barrett Sisters ja gospelkuoro esiintymässä kirkossa, kuvausryhmä seuraa. Pressikuva dokumentista Say Amen, Somebody (1982) Kuva: Milestone Films gospelmusiikki,Teemalauantai,dokumenttielokuvat,Say Amen, Somebody

Teemalauantai: New York, New York!

20.2. klo 20–23.20
Lauantai-iltaa vietetään 1970-luvun New Yorkin glamorööseissä ja skandalööseissä seurapiireissä.

Halston – 70-luvun muodin supertähti

101 min. 8880 0196 211
Amerikkalainen Halston (1932–1990) valloitti moderneilla vaatteillaan 1970-luvun muotimaailman, Manhattanin seurapiirit ja erityisesti Studio 54:n jetsetin. Dokumenttielokuva kertoo Halstonin huimasta noususta huipulle mutta myös muotibisneksen ja rahamaailman raadollisesta puolesta, joka johti siihen, että Halston menetti 1980-luvulla oman muotitalonsa ja nimensä. Glamoröösiä ja dekadenttia 70-lukua symboloinutta Halstonia muistelevat muun muassa Liza Minnelli ja Marisa Berenson. Ohjaus Frédéric Tcheng. Ensiesitys. (USA 2019)
Areena 1.2.–30.9.2021

Liza Minnelli, Bianca Jagger, Andy Warhol ja Halston Studio 54 -yökerhossa. Arkistokuva dokumentista Studio 54.
Studio 54:n kantajengiä: Liza Minnelli, Bianca Jagger, Andy Warhol ja Halston. Liza Minnelli, Bianca Jagger, Andy Warhol ja Halston Studio 54 -yökerhossa. Arkistokuva dokumentista Studio 54. Kuva: Passion Pictures Studio 54,Liza Minnelli,Andy Warhol,Halston,Teemalauantai,dokumenttielokuvat,Bianca Jagger

Studio 54

New Yorkin Manhattanilla sijainnut Studio 54 oli 1970-luvulla maailman kuuluisin yökerho ja koko tuon hedonistisen vuosikymmenen symboli. Sen perustajat, ystävykset Ian Schrager ja Steve Rubell, onnistuivat nousemaan tuntemattomuudesta New Yorkin yöelämän huipulle. Dokumenttielokuva palaa neljän vuosikymmenen taakse ja kertoo legendaarisen diskon skandaalinkäryisen tarinan. Ohjaus Matt Tyrnauer. (USA 2018) (Uusinta.)
Areenassa 30.9.2021 asti

Joan Jett istuu kitara sylissä, arkistokuva dokumentista Bad Reputation
Joan Jett. Joan Jett istuu kitara sylissä, arkistokuva dokumentista Bad Reputation Joan Jett,dokumenttielokuvat,Bad Reputation,teeman rockdokumentit

Joan Jett: Bad Reputation

20.2. klo 23.20
I love rock'n'roll! Dokumenttielokuva kitaristi Joan Jettistä, joka on niin paljon muutakin kuin megahittinsä. Jett on kulkenut 1970-luvun The Runawaysin ajoista alkaen omaa tietään, ilman kompromisseja, esikuvana nuoremmille musiikintekijöille. "She will kick your ass, and you'll love her all the more for it." Ohjaus Kevin Kerslake. (Bad Reputation: Joan Jett, USA 2018) (Uusinta.)
Areenassa 31.10.2021 asti

The Go-Go's -yhtye yhteiskuvassa vuonna 1981
The Go-Go's vuonna 1981: Kathy Valentine, Jane Wiedlin, Gina Schock, Charlotte Caffey, Belinda Carlisle. The Go-Go's -yhtye yhteiskuvassa vuonna 1981 Kuva: Paul Natkin / Universal Teemalauantai,rockyhtyeet,dokumenttielokuvat,The Go-Go's,teeman rockdokumentit

The Go-Go’s

27.2. klo 20
We got the beat! Los Angelesin punk-kuvioista maailmanmaineeseen ponnistaneen The Go-Go's -yhtyeen tarina. "Me olimme ensimmäinen tyttöbändi, joka teki omat biisinsä, soitti itse ja menestyi." Dokumenttielokuva kertoo paitsi musiikista, energiasta ja luovuudesta myös tyttöjen välisestä ystävyydestä, joka joutui menestyksen huumassa koville. Ohjaus Alison Ellwood. Ensiesitys. (USA 2020)
Areena 22.2.–31.10.2022

Harry Dean Stanton lähikuvassa profiilissa tupakka suussa. Kuva dokumenttielokuvasta.
Harry Dean Stanton: Partly Fiction. Harry Dean Stanton lähikuvassa profiilissa tupakka suussa. Kuva dokumenttielokuvasta. Kuva: First Hand Films Harry Dean Stanton,dokumenttielokuvat,Teemalauantai,Partly Fiction

Teemalauantai: Harry Dean Stanton

27.2. klo 21.40–1.10
Näyttelijä Harry Dean Stanton (1926–2017) päähenkilönä ikonisimmassa elokuvaroolissaan sekä intiimissä dokumenttielokuvassa.

Harry Dean Stanton: Partly Fiction

Tunnelmallinen, intiimi muotokuva näyttelijä Harry Dean Stantonista, mukana myös sydämeenkäypiä lauluesityksiä. Ohjaus Sophie Huber. Ensiesitys. (2013)
Areena 22.2. alkaen 15 kk

Harry Dean Stanton seisoo erämaassa raiteilla elokuvassa Paris Texas.
Paris, Texas. Harry Dean Stanton seisoo erämaassa raiteilla elokuvassa Paris Texas. Harry Dean Stanton,Wim Wenders,Teemalauantai,Paris, Texas (elokuva)

Paris, Texas

Neljä vuotta kateissa ollut mies palaa ihmisten ilmoille ja yrittää luoda uudelleen suhteet poikaansa ja tämän äitiin. Sam Shepardin tekstiin pohjautuva, Ry Cooderin musiikilla silattu road movie voitti Cannesin elokuvajuhlien pääpalkinnon. Pääosissa Harry Dean Stanton, Nastassja Kinski, Dean Stockwell ja Hunter Carson. Ohjaus Wim Wenders. (Saksa 1984)
Areena 45 vrk
Harry Dean Stanton nähdään myös elokuvassa Lucky, joka esitetään su 28.2. klo 13.30.

Suzi Quatro poseeraa nahkahaalarissa. Arkistokuva dokumenttielokuvasta Suzi Q.
Suzi Quatro. Suzi Quatro poseeraa nahkahaalarissa. Arkistokuva dokumenttielokuvasta Suzi Q. Kuva: Gered Mankowitz / Acme Film Company Suzi Quatro,Teemalauantai,muusikot,dokumenttielokuvat,Suzi Q

Suzi Q

6.3. klo 20
Rock’n’rollin todellinen edelläkävijä, nahkahaalariin pukeutunut 70-luvun jytäkuningatar Suzi Quatro on saapunut vaatimaan kruunuaan. 53 vuotta musiikkia tehneestä, yhä basson varresta tiukasti kiinni pitävästä detroitilaismuusikosta kertovan dokumenttielokuvan on ohjannut Liam Firmager. Suzi Quatron faneiksi tunnustautuvat muun muassa Deborah Harry, Tina Weymouth, Joan Jett, Donita Sparks, Kathy Valentine, Wendy James, Henry "Fonzie" Winkler ja Alice Cooper. Ensiesitys. (Australia 2020).
Areena 22.2.–30.12.2021

Kaksi Hilma af Klintin taulua seinällä, katsoja selin kameraan. Kuva dokumenttielokuvasta.
Ilmeisen tuolla puolen: Hilma af Klint. Kaksi Hilma af Klintin taulua seinällä, katsoja selin kameraan. Kuva dokumenttielokuvasta. Kuva: Ambrosia Film Hilma af Klint,Hilma af Klint – Ilmeisen tuolla puolen,dokumenttielokuvat,Teemalauantai

Teemalauantai: Visionäärit


6.3. klo 21.45–0.20

Aikaansa edellä olleiden ja yhä olevien naistaiteilijoiden ilta, sopivasti naistenpäivän kynnyksellä.

Hilma af Klint – ilmeisen tuolla puolen

Abstraktin taiteen pioneereiksi luultiin pitkään miehiä – Kandinskya, Mondriania, Malevitšia, Kupkaa. Nykyään tiedämme enemmän: abstraktin taiteen äiti oli ruotsalainen Hilma af Klint (1862–1944). Uusi dokumenttielokuva sijoittaa Klintin ansaitsemalleen paikalle taidehistoriassa ja vangitsee kuviin Klintin maalausten ajattoman, hengellisen tunneskaalan. "Vuoden parhaita dokumentteja", kiittää Episodi. "Täynnä kiihkoa", ylistää Anna-lehti. Ohjaus Halina Dyrschka. Ensiesitys. (Beyond the Visible: Hilma af Klint, Saksa 2019)
Areena 1.3. alkaen 90 vrk

Body of Truth

"Mieli voi valehdella, mutta ruumis ei." Dokumenttielokuva neljästä taiteilijasta, jotka tutkivat ja haastavat töissään yleisiä käsityksiä seksuaalisuudesta, kivusta, väkivallasta, henkilökohtaisuudesta ja politiikasta. Heille oma keho on taiteen tekemisen väline. Eri kulttuureista ja taustoista tulevat oman tiensä kulkijat ovat Shirin Neshat, Marina Abramović, Sigalit Landau ja Katharina Sieverding. Ohjaus Evelyn Schels. Ensiesitys. (Saksa 2019)
Areena 1.3. alkaen 15 kk

Neljä naistaiteilijaa katsoo kameraa. Body of Truth -dokumenttelokuvan key image.
Katharina Sleverding, Sigalit Landau, Shirin Neshat ja Marina Abramovic. Neljä naistaiteilijaa katsoo kameraa. Body of Truth -dokumenttelokuvan key image. dokumenttielokuvat,Teemalauantai,Marina Abramović,Body of Truth,Shirin Neshat,Sigalit Landau,Katharina Sleverding

Loppukevään lauantaiden ohjelmistot julkistetaan myöhemmin.

Keskustelu sulkeutuu 11.2.2021.
Keskustele

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa