Hyppää pääsisältöön

Talven ensimmäinen Sävel on vapaa lauantaina 16.1., toivoa voi jo nyt!

Sävel on vapaa
Sävel on vapaa Kuva: Yle Sävel on vapaa

Talven ensimmäinen Sävel on vapaa kuullaan lauantaina 16. tammikuuta. Toivo lempimusiikkiasi talvi-iltaan!

Toivoa voi klassista konserttimusiikkia laidasta laitaan. Voit lähettää toiveesi jo etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Kirjoita viestiin puhelinnumerosi sekä mahdollisimman tarkat tiedot toiveestasi. Halutessasi voit myös kertoa, miksi haluaisit kuulla juuri kyseisen kappaleen.

Puhelinlinjat soittajien toiveille Pasilaan aukeavat lauantai-iltana 16.1. klo 18. Puhelinnumero on vanha tuttu 09 - 144 800.

Suoran puhelintoivekonsertin juontavat viulisti Elina Vähälä ja musiikkitoimittaja Ahti Paunu. Ohjelman suunnittelusta vastaa Noora Hirn.

Sävel on vapaa lauantaina 16.1.2021 klo 19.02 - 22.00. Myös Yle Areenassa.

Täytä lomake.
 • Radio 1:n tiedefestari: Tiede kuuluu kaikille

  Yle Radio 1:n tiedefestari: Tiede kuuluu kaikille

  Juuri nyt ihmiskunta elää hetkeä, jossa tieteen keinoin ratkaistaan maailmanlaajuista pandemiaa. Koronarokotteissa ja muussakin tieteessä ratkaisut kytkeytyvät tavalla tai toisella myös etiikkaan: Mikä on oikein? Ketä halutaan palvella? Millaiset pulmat ovat tutkimusponnistelujen arvoisia?

 • Keskustele korona-ajan talouspolitiikasta

  Ekonomistiraati analysoi koronavuoden talouspolitiikkaa.

  Ekonomistiraati kokoontuu jälleen puimaan talouden mennyttä ja tulevaa. Mitä jää taloushistoriaan oudosta vuodesta 2020? Mitä koronavuosi opetti meille taloudesta? Juho-Pekka Rantalan vieraina ovat Janne Huovari Pellervosta, Ilkka Kiema Palkansaajista ja Markku Lehmus Etlasta.

 • Jumalanpalvelukset maaliskuussa

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset maaliskuussa 2021

  Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.