Hyppää pääsisältöön

Minkä näistä Samuli Putron biiseistä sinä haluat kuulla lauantai-illan Yle Olohuoneessa - äänestä jo nyt!

Samuli putron nimi tekstinä ja kyltti Raaheen
Samuli putron nimi tekstinä ja kyltti Raaheen Yle Olohuone

Yle Olohuone tapaa tammi-helmikuussa kuusi artistia heille tärkeissä paikoissa. Musiikkia, tarinoita ja paikkoja, jotka ovat muokanneet artistista sen, joka hän nyt on. Tällä kertaa matka vie Raaheen Samuli Putron kanssa. Minkä biisin sinä haluat kuulla illan viimeisenä? Äänestä nyt!!!!

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone