Hyppää pääsisältöön

Elämän nälkä – Pave Maijanen ikuisesti: Lue tästä, millaisia muistoja ihmiset jakoivat suomalaisia koskettaneen taiteilijan muistolähetyksessä

Pave Maijanen edusti Suomea Euroviisuissa 1992.
Pave Maijasen uraa muistellaan TV2:ssa Pave Maijanen edusti Suomea Euroviisuissa 1992. Kuva: Yle / Kalevi Rytkölä. Pave Maijanen,Euroviisut

Perjantaina TV2:ssa kello 21 alkaen suorassa lähetyksessä muistellaan edesmennyttä musiikin monilahjakkuutta Pave Maijasta. Illan kuluessa nähdään Maijasen lukuisia esiintymisiä arkisto-ohjelmissa eri vuosikymmeniltä ja eri kokoonpanoissa.

Studiossa ohjelmien lomassa on keskustelemassa juontaja Jussi-Pekka Rantasen johdolla musiikkitoimittaja Pekka Laine ja muusikoita sekä paikan päällä että videoyhteydellä. Studiossa Maijasesta ovat puhumassa muiden muassa artistit Pedro Hietanen, Neumann ja Hector. Videoyhteydellä seuraan liittyy myös Pepe Willberg.

Pave Maijasen monipuolisen muusikon uran lisäksi muistellaan muun muassa artistin persoonaa ja sitä, kuinka hän kohtasi kanssaihmisensä ja kollegansa. Leimaa-antavia ja usein toistuvia luonnehdintoja ovat ystävällisyys ja toisten huomioon ottaminen.

Onko sinulla jokin muisto Pave Maijasesta, tarina tai valokuva, jonka haluaisit jakaa? Käytä alla olevaa lomaketta jakaaksesi muistosi. Näytämme meille lähetettyjä muistoja lähetyksessä sekä tässä artikkelissa. Lomake ei tällä hetkellä toimi Yle.fi-sovelluksen käyttäjillä. Voit jättää muistosi avaamalla artikkelin selaimessa.

Elämän nälkä – Pave Maijanen ikuisesti perjantaina 22.1. kello 21 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Lisätty 21.1. kello 12.04 tieto, että Hector tulee lähetykseen studiovieraaksi.