Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn seitsemännen kauden avaava Kaija Koo vertaa ohjelmaa valoa tuovaan nuotioon

Kaija Koo poseeraa kirjaillussa kulta-musta-takissa SuomiLOVE-logon edessä.
Kaija Koo on kauden avaavan livelähetyksen LOVEartisti. Kaija Koo poseeraa kirjaillussa kulta-musta-takissa SuomiLOVE-logon edessä. Kuva: Atte Mäläskä SuomiLOVE,Kaija Koo

Maaliskuussa käynnistyvällä SuomiLOVEn seitsemännellä kaudella nähdään vuoron perään viisi valovoimaista artistia, jotka tarjoilevat yleisölleen itse räätälöimänsä, ikimuistoisen SuomiLOVE-illan.

Avausjakson LOVEartistina nähdään Kaija Koo, joka jakaa lavan yhdessä tunnettujen suomalaisartistien kanssa. Tunteikkaassa illassa nähdään käänteentekevien tarinoiden lisäksi aitoa välittämistä ja lähimmäisenrakkautta.

Kaija ei suinkaan ole nousemassa LOVE-lavalle ensimmäistä kertaa ja muistoja suurten tunteiden tulkkina löytyy vuosien varrelta lukuisia.

“Sieltä on monenlaisia muistoja, aika koviakin paikkoja”, artisti muistelee aiempien kausien esiintymisiään.

SuomiLOVEssa ollaan kuin räiskyvän nuotion äärellä

Kaija vertaa ohjelmaa ikään kuin suureen nuotiopiiriin, jonka räiskyvän tulen ääreen ihmiset kokoontuvat jakamaan omia elämäntarinoitaan sydämet avoinna.

“Ja siitä nuotiosta tulee lämpöä ja valoa meidän elämään”, hän avaa kaunista ajatustaan.

Kaijalla on ollut vapaat kädet suunnitella omaa iltaansa ja hän on saanut itse kutsua mukaan valloittavia artistivieraita sekä valita kauniita, suomalaisille tärkeitä lauluja laulettavaksi.

Pitkän uran tehnyt Kaija Koo pitää SuomiLOVEa suomalaisille erittäin tärkeänä ohjelmana ja oman illan suunnittelua vastuullisena kunniatehtävänä.

Tästä tulee ihan hemmetin hyvä jakso!― Kaija Koo

Ainoan jännityksen iltaan on tuonut Kaijan mukaan se, että onnistuuko hän henkilökohtaisesti esittämään laulunsa niin, että yleisössä istuva yllätettävä ihminen saa siitä sen voimakkaan tunnelatauksen joka tiettyyn kappaleeseen linkittyy.

“Mutta nyt kun tätä ollaan suunniteltu, niin kyllä tästä tulee ihan hemmetin hyvä jakso!”, artisti lisää varmana.

Seitsemännellä kaudellaan SuomiLOVE uudistuu, joten maaliskuusta alkaen suomalaisten rakastama ohjelma nähdään suorina lähetyksinä.

Tulevan kauden avaavasta jaksosta Kaija Koo paljastaa muutamia keskeisiä elementtejä:

“Mun ilta koostuu osittain mun lauluista, vieraista ja muistakin suomalaisista kappaleista. Eli siellä on todella hyvää musaa ja huippuartisteja”, Kaija vihjaa.

Siellä nauretaan, mutta siellä myös itketään ja se on täysin sallittua― Kaija Koo

Kaikki viisi artistia rakentavat oman jaksonsa valitsemansa teeman ympärille, joka Kaija Koon illassa tulee olemaan pitkän uran ansiosta elämänkaari.

Teeman mukaisesti illassa on mukana artisteja laidasta laitaan – niin nuorempia, kuin vanhempiakin – ja jotain siltä väliltä.

“Oon kiertänyt tän musiikkialueen, kahlannut sen monella tapaa. Siellä on rokkareita, poppareita, kaikenlaisia ihmisiä. Niin kuin elämänkaareen mahtuu”, Kaija kertoo salaperäisesti.

Katsojien sopii odottaa illalta suurina pirskahtelevia tunteita, jotka kietoutuvat tuttujen suomalaisten laulujen ympärille, sekä tietysti tuttua ja turvallista Kaija Koota.

“Siellä nauretaan, mutta siellä myös itketään ja se on täysin sallittua”, Kaija lupaa.

Kaija Koo SuomiLOVEssa lauantaina 6.3.2021 klo 21.10.