Hyppää pääsisältöön

Liisa ja Leo seikkailevat ihmemaassa Pikku Kakkosessa

Animaatiohahmot Liisa ja Leo
Animaatiohahmot Liisa ja Leo Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Liisa ja Leo (Alice & Lewis) on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja.

Kuusivuotias Liisa on löytänyt taika-avaimen, jolla hän pääsee Ihmemaahan. Maassa on oudot ja hullunkuriset säännöt, mutta onneksi Liisalla on ystävänään herttainen kani, Leo. Liisasta on hauskaa vierailla Ihmemaassa leikkimässä Leon ja muiden ystävien seurassa, vaikkakin siellä pitää kohdata myös oikkuileva ja helposti kimmastuva kuningatar.

Kun Liisa ensi kertaa päätyi Ihmemaahan, ei kukaan uskonut Liisaa. Siksi Liisa onkin katsonut parhaaksi pitää seikkailunsa salaisuutenaan.

Liisan löytämä kultainen taika-avain käy mihin tahansa oveen, jossa on avaimenreikä. Riippumatta siitä, minne hän Ihmemaassa päätyykään, tuttu Leo on aina jossakin lähistöllä toivottamassa Liisan tervetulleeksi.

Ihmemaassa koetut kummalliset seikkailut auttavat Liisaa löytämään ratkaisun tai positiivisen lähestymistavan omassa elämässä kohdattuihin hankaluuksiin, joten Liisa palaa aina tyytyväisenä takaisin omaan arkeensa.

Ääninäyttelijöinä Jenny Pitkänen, Heikki Mäkäräinen, Anni-Maija Koskinen, Hanna Mönkäre, Ella Tarvonen ja Tatu Tiihonen.

Sarja nähdään sunnuntaiaamuisin Yle TV2:ssa ja Areenassa.

Asiasana: mielikuvitus
Asiasana: mielikuvitus asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen
Seikkailu
Seikkailu asiasanat,pikku kakkonen

Lisää ohjelmasta