Hyppää pääsisältöön

“Tänään on hyvä päivä”

Laulaja Samae Koskinen
Laulaja Samae Koskinen Kuva: Ville Juurikkala Samae Koskinen

Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Sister Flo -yhtyeen kera ensi kerran isommille lavoille hypännyt musikantti tapaa ohjelmassa itselleen merkityksellisiä ihmisiä menneisyydestä ja nykyisyydestä.

Yle Olohuoneessa löytyy mahdollisesti myös vastaus siihen, minkä takia ekaluokkalainen kävi raittiuskerhoa, ja minkälainen on sivistynyt snägäritappelu. Riihimäen veturihalleilla kuvattavassa suorassa lähetyksessä Koskinen esittää kauniita melodioita rujoilta Riksun kaduilta ja suosikkikappaleitaan uransa varrelta. 

Lopussa kiitos seisoo, eli katsojien äänestämä suosikkikappale sinetöi lopulta mukavan ja lämpimän illan. 

Mitä sitten tulee tuohon maauimalan hyppytorniin, niin ainakin Koskinen väittää tietävänsä, “miltä tuntuu hypätä yöllä munasilteen kympistä”.

“Tää on se hetki”!

Teksti: Laura Airaksinen

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone