Hyppää pääsisältöön

Studiomaskotti, maatalon isäntä, TV-etsivä vai reportteri? - Testaa mikä Studio Julmahuvin hahmo olet!

Vasemmalla on iloinen hiirimaskottipuku. Keskellä kuvassa mies joka irvistää avannossa ja alla mies, joka mutristaa suutaan mikrofonin kanssa. Hänen hiuksensa hapsottavat ja silmiänalusensa ovat tummat. Oikealla mies makaa sängyssä ja tupakoi.
Vasemmalla on iloinen hiirimaskottipuku. Keskellä kuvassa mies joka irvistää avannossa ja alla mies, joka mutristaa suutaan mikrofonin kanssa. Hänen hiuksensa hapsottavat ja silmiänalusensa ovat tummat. Oikealla mies makaa sängyssä ja tupakoi. Kuva: Yle, Mari Männistö Studio Julmahuvi,Yle Elävä arkisto

Testaa kuka legendaarisen, vuonna 2010 Yleisradion hauskimmaksi ohjelmaksi kautta aikain äänestetyn sarjan valikoiduista hahmoista olet!

Pieni ja kiireinen satiiristudio lähettää kerran viikossa omintakeisen paketin lyhyitä ohjelmia. Katso kaikki kahdeksan jaksoa Areenassa. Sarjan hahmot seikkailevat myös Mennen tullen -sarjassa.