Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn neljännen livelähetyksen LOVEartisti Elastinen haluaa levittää musiikin riemua ympärilleen

Elastinen seisoo SuomiLOVE logon edessä, päällään farkkutakki, farkut ja valkoinen t-paita.
Elastinen on kauden neljäs LOVEartisti. Elastinen seisoo SuomiLOVE logon edessä, päällään farkkutakki, farkut ja valkoinen t-paita. Kuva: Atte Mäläskä SuomiLOVE,Elastinen

Elastinen nähdään 27.3. SuomiLOVEn kauden neljäntenä LOVEartistina. Hänelle itse suunnittelemansa livelähetyksen tärkein saavutus on saada levittää ympärilleen musiikin riemua ja olla mukana tekemässä jotain uutta musiikin saralla.

Kun Elastista pyydettiin mukaan SuomiLOVEn uudelle kaudelle suunnittelemaan omaa LOVEiltaansa, hän ymmärsi sen olevan juuri sitä, mitä hänen tällä hetkellä elämässään kuuluu tehdä. Hän koki lähtevänsä viimeisimmän Uusia Muistoi –levyn julkaisun jälkeen mukaanohjelmaan ikään kuin puhtaalta pöydältä. Lisäksi ohjelma on myös hänelle henkilökohtaisesti tärkeä.

Illan teemana on musiikin voima ja sen luomat tuntemukset kuulijassaan

Artistina Elastiselle yksi tärkeimmistä tehtävistä on päästä kiinni ihmisten tunteisiin ja oivaltaa se, että musiikki on kuulijalleen vapaata riistaa. Tämä on Elastisen mukaan koko musiikin ja SuomiLOVEn perimmäinen merkitys.

”Mun kappale voi sulle merkitä ihan mitä vaan, vaikka mä oisin tarkottanu jotain ihan toista”, artisti avaa ajatustaan musiikkiin kietoutuvien tarinoiden hienoudesta.

Tästä tulee iso ilta täynnä musiikkia laajalla skaalalla.― Elastinen

Elastisen illan teemana on musiikin voima ja kuinka se tuntuu kuulijassaan. Lisäksi häneltä löytyy myös henkilökohtainen missio illan suhteen – hän aikoo tuoda isosti esille musiikin riemua.

”Tästä tulee iso ilta täynnä musiikkia laajalla skaalalla”, hän maalailee leveästi hymyillen.

Hän on kutsunut vierailevia artisteja iltaansa täysin fiilispohjalta – osa kavereita, osa tuttuja. Kaikkia lavalle nousevia artisteja kuitenkin yhdistää yhteinen muisto tai tarina Elastisen oman elämän varrelta.

SuomiLOVEn ystäville tulevasta hän voi paljastaa vielä sen, että illalta sopii odottaa etenkin yllätyksiä.

”Jengi ei odota ihan tämmöistä multa, tästä tulee monipuolinen pläjäys”, Elastinen myhäilee salaperäisesti.