Hyppää pääsisältöön

Sankarikoulu Pikku Kakkosessa

Sankarikoulun hahmot
Sankarikoulun hahmot Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,sankarikoulu

Sankarikoulussa (Hero elementary) tavataan ryhmä oppilaita, joilla on aivan erityisiä kykyjä.

Sari Naps, Veikka Vekotin, Lotta Liitäjä ja Keke Kupla ovat opettaja Välkyn luokalla ja kaikilla heillä on oma erityistaitonsa, jota he harjoittelevat käyttämään. Lotta Liitäjä osaa lentää, Sari Napsilla on erityisvoimat ja teleporttaustaito, Veikka Vekotin keksii hienoja laitteita ja Keke Kupla osaa tehdä kuplista voimakenttiä. Luokan hamsterilla, Pörhämällä, on myös omat erityiskykynsä: huima nopeus ja hurja ruokahalu.

Sankarikoulussa opetellaan auttamaan muita, ratkaisemaan ongelmia tieteen avulla ja käyttämään kriittistä ajattelua. Sarjan yksi kehittäjistä, Carol-Lynn Parente, on todennut, että Sankarikoulun tarkoitus auttaa voimaannuttamaan lapsia löytämään ja käyttämään omia kykyjään. Jokainen lapsi voi olla oman elämänsä supersankari!

Ääninäyttelijöinä Arttu Kapulainen, Emma Louhivuori, Jenni Sivonen, Juhani Rajalin, Mirjami Heikkinen, Peter Pihlstöm, Raili Raitala, Tuukka Leppänen, Valtteri Turunen ja Vili Orava.

Asiasana: oppiminen
Asiasana: oppiminen Pikku Kakkonen,asiasanat
Asiasana: tutkiminen
Asiasana: tutkiminen Pikku Kakkonen,asiasanat
Vauhti
Vauhti asiasanat,Pikku Kakkonen

Lisää ohjelmasta