Hyppää pääsisältöön

Yle vastaa: Yle tarjoaa jatkuvasti uutta sisältöä tv-kanavillaan

Kuva jota käytetään kuvituksena vastineiden yhteydessä
Kuva jota käytetään kuvituksena vastineiden yhteydessä Yle,yle vastaa

Julkaisemme Ylestä lehdille lähetettyjä kirjoituksia, vastineita ja oikaisuja. Tämä vastaus on lähetetty Turun Sanomiin 17.2.2021.

Nimimerkki Ohjelmistoon pettynyt ikäihminen harmitteli Turun Sanomissa (15.2.) Ylen televisiotarjontaa. On tietysti ikävää kuulla, että kirjoittaja on pettynyt tv-kanavien tarjontaan.

Ylen neljällä tv-kanavalla esitetään vuorokaudessa melkein 20 tuntia uutta ohjelmaa ja sen lisäksi toki myös uusintoja. Useimmat katsojat kokevat uusinnat mielekkäiksi ja niitä toivotaan. Haluamme, että mahdollisimman moni voi nähdä hyvän ohjelman, joko pian ensimmäisen esityksen jälkeen tai vaikkapa vuosia myöhemmin. Parhaaseen katseluaikaan arkisin kello 17−23 Ylen tv-kanavien ohjelmistosta valtaosa on uutta sisältöä.

Ylen tv-kanavilla pyritään tarjoamaan katsojille mahdollisimman laaja kattaus laadukasta ja monipuolista sisältöä. Kirjoittajan mainitsemia sarjoja on kyllä tarjolla televisiossa: esimerkiksi brittiläinen Scott & Bailey ja norjalainen Atlantic Crossing pyörivät parhaillaan, pian alkaa ranskalainen Kapellimestari ja toukokuussa nähdään puolestaan Pembrokeshiren murhat. Kartoitamme ja hankimme laadukkaita ulkomaisia sisältöjä jatkuvasti.

Johan Aaltonen
tv-päällikkö, Yle