Hyppää pääsisältöön

SANNI kruunaa SuomiLOVEn livekauden universaalin rakkauden lähettiläänä

SANNI valkoisessa haalariasussa, jossa toistuu LOVE-teksti.
SANNI kruunaa SuomiLOVEn livekauden SANNI valkoisessa haalariasussa, jossa toistuu LOVE-teksti. Kuva: Soukkio Niki / Yle SuomiLOVE,Sanni

SuomiLOVEn seitsemäs kausi huipentuu 3. huhtikuuta nähtävään SANNIn liveiltaan. Hän nousee lavalle yhdessä artistivieraidensa kanssa liputtamaan universaalia rakkautta.

Illan kantava teema on tarinat ja tarinankerronta ja se, että jokainen ihminen ansaitsee rakastaa ja tulla rakastetuksi – ilman rajoituksia.

Kun SANNIa pyydettiin mukaan suunnittelemaan oman näköisensä SuomiLOVE-ilta, hän oivalsi heti olevansa hienon mahdollisuuden äärellä. Mikä voisi olla parempaa, kuin luoda omien arvojen mukainen kokonaisuus, joka kaiken lisäksi tulisi televisiosta ulos.

”Mun ensimmäinen intuitio oli tuoda esiin tarinoita normien ulkopuolelta”, SANNI kertaa ajatuksiaan.

Hän ryhtyi suunnittelemaan liveään, jonka keskiössä oli pyrkimys saada ihmiset muistamaan, että rakkaus on universaalia. Hänelle on tärkeää muistuttaa, että jokainen meistä ansaitsee rakastaa ja tulla rakastetuksi juuri sellaisenaan kuin on, ilman rajoittavia tekijöitä. "Mä haluun juhlia rakkautta” SANNI lisää.

”Mä haluun juhlia rakkautta”― SANNI

Vahvojen tarinoiden lisäksi SANNI lupaa iltaansa monisyisiä tarinoita ja inspiroivia artisteja.

Hän kutsui mukaan sellaisia ihmisiä, jotka ovat musiikintekijöitä, esikuvia ja taiteilijoita, joita on katsonut itse ylöspäin urallaan.

”Halusin ottaa messiin tekijöitä, sellasia jotka osaa kirjottaa ja vetää biisejä”, SANNI paljastaa tulevasta.

Kappaleet joita illan aikana kuullaan, tulevat olemaan niin hänen omiaan, kuin muidenkin kappaleita, mutta omien sanojensa mukaan yllättävillä toteutuksilla.

”Ei tuu ainakaan olee kaavoihin kangistunut ilta”, SANNI vihjaa pilke silmäkulmassa.

Illassa keskiössä ovat voimakkaat tarinat ja tarinankerronta.

Illassa keskiössä tulee kaikkivoipan rakkauden lisäksi olemaan voimakkaat tarinat ja tarinankerronta. Hän itse odottaa illastaan tulevan ajatuksia ja tunteita herättävä kokonaisuus.

SANNI haluaa jakaa iloa ja rakkautta, sekä tuoda esille koskettavia tarinoita. Vaikka ne eivät aina olisi pelkästään iloisia, ovat kaikki iltaan valitut tarinat sellaisia, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi. Kaiken keskiössä on SANNIn mukaan kuitenkin välittäminen ja rakkaus.

”En malta odottaa, että ihmisten avoimet ja henkilökohtaiset tarinat muuttuvat mielettömiksi musiikkiesityksiksi, joista vastaavat tän maan kovimmat tekijät. Tulee upee ilta.”

Lisää ohjelmasta