Hyppää pääsisältöön

Kerro ehdokkaasi naistenpäivän äänestykseen: kuka on elämäsi inspiroivin nainen?

Mustavalkoisessa kuvakollaasissa Hella Wuolijoki, Tove Jansson, Armi Ratia, Elisabeth Rehn ja Kikka
Hella Wuolijoki, Tove Jansson, Armi Ratia, Elisabeth Rehn ja Kikka Mustavalkoisessa kuvakollaasissa Hella Wuolijoki, Tove Jansson, Armi Ratia, Elisabeth Rehn ja Kikka Kuva: Kuvakollaasi Yle Yle Elävä arkisto

Elävä arkisto juhlistaa kansainvälistä naistenpäivää 8.3.2021 äänestyksellä, jossa etsitään inspiroivinta naista. Kuka on elämääsi merkittävästi vaikuttanut nainen, joka olisi syytä nostaa äänestettävien joukkoon? Kuka innostaa esimerkillään ja asenteellaan?

Inspiroidutko eduskunnan ensimmäisistä naisista vai vetoaako joku muu yhteiskunnallinen vaikuttaja sinuun? Millaiset kulttuurivaikuttajat, taiteilijat, kirjailijat ovat vaikuttaneet elämääsi? Löytyykö suosikki tieteentekijöiden ja tutkijoiden parista vai onko elämäsi inspiroivin nainen joku omasta lähipiiristä?

Kerro ehdotuksesi inspiroivaksi naiseksi perusteluiden kera kommenttiosiossa. Kommenttien perusteella kolme ehdokasta poimitaan mukaan äänestykseen. Lähetä ehdotuksesi viimeistään 4.3.2021.

Äänestys aukeaa perjantaina 5.3.2021 ja äänestyksen tulos julkistetaan kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2021.

Kommentit