Hyppää pääsisältöön

Mitä tiedät Suomen rikoshistorian vavisuttavimmista tapauksista? – Tee testi ja katso suosittuja rikosdokumentteja!

Rikosohjemien juontajia.
Jarmo Mäkelä ja Åke Lindman Rikosohjemien juontajia. Kuva: yle kuvanauha Åke Lindman

Yleisradion esitti rikosdokumenttisarjoja Rikostarinoita Suomesta, Rikostarinoita historiasta ja Ei vanhene koskaan TV2:ssa 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Katsoitko sarjoja? Kuinka hyvin tunnet ohjelmissa esitetyt rikostapaukset? Hallitsetko myös niihin liittyvän nippelitiedon? Ohessa olevan testin kautta voit kokeilla, kuinka pitkälle tietosi kantavat.

Jarmo Mäkelä juonsi sarjoja Rikostarinoita Suomesta ja Rikostarinoita historiasta. Åke Lindman puolestaan johdatteli katsojan Suomen rikoshistorian synkimpien tapausten pariin sarjassa Ei vanhene koskaan. Ohjelmat löydät paitsi Yle Areenasta myös linkeistä, jotka ovat kysymyksissä. Myös vastausvaihtoehdot vievät ohjelmaan.