Hyppää pääsisältöön

Missäpäin Suomea on hyvä yrittää? Keskustele tässä aiheesta.

Läntinen Suomi on Suomen paras alue yritystoiminnalle.
Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n tekemän Kuntarankingin kärkeen nousi tänä vuonna jo viidettä kertaa Seinäjoen seutukunta. Muut palkintosijat menivät Raumalle ja Salon seudulle. Edellisiin vuosiin verrattuna suurinta nousua tapahtui Ylä-Savossa ja Kainuussa.

Kuntarankingin tulokseen vaikuttivat yritysten arviot muun muassa oman alueen julkisista yrityspalveluista ja kuntapäätösten yrityslähtöisyydestä. Mutta mikä on näiden menestyneiden alueiden salaisuus?

Mikä maksaa? -ohjelmassa keskustellaan yritystoimintaan vaikuttavista vetovoimaisista tekijöistä ja siitä, mitä Kuntaranking kertoo maamme yritysilmastosta,
Juho-Pekka Rantalan vieraana EK:n asiantuntija Jari Huovinen. Ohjelmassa mukana myös Seinäjoen kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä, Rauman kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen, sekä Ylä-Savon Veturin toiminnanjohtaja Minna Partanen.

Kommentit
 • Missä se klitoris on?

  Ja muita seksuaalisesta hyvinvoinnista nousevia mietteitä

  Veikkaan, että aika harva on ennen käynyt Leena Uotilan, Taisto Oksasen, Vuokko Hovatan, Laura Malmivaaran, Riitta Elstelän tai vaikkapa Jaana Saarisen tulkitsemien roolihenkilöiden kanssa seksiklubilla ja homosaunassa tai kokeillut sitomista tai erilaisia rakasteluasentoja.

 • Mitä haluat tietää kvanttitietokoneista? Keskustele tässä aiheesta

  Kvanttitietokoneet muuttavat elämämme.

  Kvanttitietokoneet mullistavat tulevaisuutemme. Nykyisiä supertietokoneitamme moninkertaisesti tehokkaampien kvanttitietokoneiden uskotaan ratkaisevan vastaisuudessa nyt lähes mahdottomalta tuntuvia ongelmia esimerkiksi lääketieteessä ja ruuantuotannossa. Miten kvanttitietokoneet toimivat ja miten ne muuttavat elämäämme ja talouttamme? Mikä maksaa?

 • Erotiikan kevät Radio 1:ssä – keskiössä ihmisen seksuaalisuus

  Erotiikan kevät -teemaviikko Yle Radio 1:ssä 19.–25.4.

  Yle Radio 1:ssä vietetään Erotiikan kevättä. Maanantaina 19. huhtikuuta alkavalla teemaviikolla käsitellään erotiikkaa ja seksuaalisuutta lukuisissa puhe- ja musiikkiohjelmissa. Kevään ja alkukesän aikana kuulemme myös tarinoita seksuaalisuudesta laatudraaman keinoin. Roman Schatz käsittelee Maamme-kirjassaan flirttailun anatomiaa ja Sari Valto lemmenyrttejä.