Hyppää pääsisältöön

Missäpäin Suomea on hyvä yrittää? Keskustele tässä aiheesta.

Läntinen Suomi on Suomen paras alue yritystoiminnalle.
Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n tekemän Kuntarankingin kärkeen nousi tänä vuonna jo viidettä kertaa Seinäjoen seutukunta. Muut palkintosijat menivät Raumalle ja Salon seudulle. Edellisiin vuosiin verrattuna suurinta nousua tapahtui Ylä-Savossa ja Kainuussa.

Kuntarankingin tulokseen vaikuttivat yritysten arviot muun muassa oman alueen julkisista yrityspalveluista ja kuntapäätösten yrityslähtöisyydestä. Mutta mikä on näiden menestyneiden alueiden salaisuus?

Mikä maksaa? -ohjelmassa keskustellaan yritystoimintaan vaikuttavista vetovoimaisista tekijöistä ja siitä, mitä Kuntaranking kertoo maamme yritysilmastosta,
Juho-Pekka Rantalan vieraana EK:n asiantuntija Jari Huovinen. Ohjelmassa mukana myös Seinäjoen kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä, Rauman kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen, sekä Ylä-Savon Veturin toiminnanjohtaja Minna Partanen.

Kommentit