Hyppää pääsisältöön

Urheat pupuset Pikku Kakkosessa

Urheat pupuset ja laama
Urheat pupuset ja laama Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,urheat pupuset

Urheat pupuset (Brave Bunnies) tutkivat suurta maailmaa yhdessä perheensä kanssa.

Rohkeat ja uteliaat pikku puput Popo ja Pom matkaavat yhdessä perheensä kanssa. Aina pupuperheen bussin pysähtyessä sisarukset ystävystyvät tapaamiensa eläinten kanssa. Uuden ystävän kanssa tutustutaan erilaisuudesta huolimatta, keksitään hauska leikki ja lopuksi esitetään yhdessä iloinen laulu.

Urheat pupuset auttavat huomaamaan maailman monimuotoisuutta ja hyväksymään erilaisuudet, ovat ne sitten pieniä tai isoja.

Vuonna 2020 startanneen animaatiosarjan on ohjannut Tim Fehrenbach ja sen tuottajana toimii brittiläinen, palkittu animaatioyhtiö Aardman. Ääninäyttelijöinä ovat Hertta Luoma, Vertti Uusitalo, Jarkko Nyman, Maija Lang, Hanna Mönkäre, Heljä Heikkinen, Helmi Kallio, Silja Karinen, Asla Kitti, Alissa Kovalainen ja Hertta Seppä.

Asiasana: erilaisuus
Asiasana: erilaisuus Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Lisää ohjelmasta

 • Vahvuusvariksen tarinat

  Vahvuusvaris opettaa tunnistamaan luonteenvahvuuksia.

  Vahvuusvariksen tarinoissa Varis ystävineen harrastaa, hassuttelee, opettelee olemaan linnuiksi ja huomaamaan hyvää. Vahvuusvariksen tarinat pohjautuvat positiiviseen pedagogiikkaan ja luonteenvahvuuksien tietoiseen opetteluun.

 • Pyjamasirkuksessa riemuitaan musiikin, sirkuksen ja leikin voimalla

  Pikku Kakkosen lastenkonsertti pe 2.4. klo 9:15 Yle TV2:ssa.

  Pikku Kakkosen lastenkonsertissa ihmetellään tuttujen juontajien unia yhdessä Sorin Sirkuksen taitureiden ja monitaitoisen Pikku Papun orkesterin kanssa. Konsertti nähdään Yle TV2:ssa perjantaina 2.4. klo 9:15.

 • Urheat pupuset Pikku Kakkosessa

  Urheat pupuset urheasti matkaan!

  Urheat pupuset (Brave Bunnies) tutkivat suurta maailmaa yhdessä perheensä kanssa. Pupuset seikkailevat Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 7.3. alkaen.

 • Liiku leikiten! - välineet liikuntaleikkeihin kotoa!

  Pikku Kakkosessa kannustetaan liikkumaan.

  Mitä kaikkea voi toteuttaa sanomalehtikeppihevosella, taikamatolla sekä pyykkinarulla ja -pojilla lasten liikunnassa? Entä mikä kulkuväline sopii hyvin hierontaan? Liiku leikiten! Areenassa keskiviikkona 10.3.