Hyppää pääsisältöön

Urheat pupuset Pikku Kakkosessa

Urheat pupuset ja laama
Urheat pupuset ja laama Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,urheat pupuset

Urheat pupuset (Brave Bunnies) tutkivat suurta maailmaa yhdessä perheensä kanssa.

Rohkeat ja uteliaat pikku puput Popo ja Pom matkaavat yhdessä perheensä kanssa. Aina pupuperheen bussin pysähtyessä sisarukset ystävystyvät tapaamiensa eläinten kanssa. Uuden ystävän kanssa tutustutaan erilaisuudesta huolimatta, keksitään hauska leikki ja lopuksi esitetään yhdessä iloinen laulu.

Urheat pupuset auttavat huomaamaan maailman monimuotoisuutta ja hyväksymään erilaisuudet, ovat ne sitten pieniä tai isoja.

Vuonna 2020 startanneen animaatiosarjan on ohjannut Tim Fehrenbach ja sen tuottajana toimii brittiläinen, palkittu animaatioyhtiö Aardman. Ääninäyttelijöinä ovat Hertta Luoma, Vertti Uusitalo, Jarkko Nyman, Maija Lang, Hanna Mönkäre, Heljä Heikkinen, Helmi Kallio, Silja Karinen, Asla Kitti, Alissa Kovalainen ja Hertta Seppä.

Asiasana: erilaisuus
Asiasana: erilaisuus Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Lisää ohjelmasta

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Lainaajat

  Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi.

  Oletko lainannut ystävältäsi lelua tai käynyt kirjastossa lainaamassa kirjoja? Silloin olet osa jakamistaloutta. Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Ruso ja rihmalat seikkailevat metsässä

  Metsäisiä seikkailuita pikku sienten kanssa.

  Ruso ja rihmalat (Mush-Mush and the Mushables) vie mukanaan sienitason seikkailuihin, joissa neuvokkaat kaverukset Ruso, Mesi ja Sepi pitävät toistensa ja erityiskykyjensä tuella huolta metsästä ja hilpeän vauhdikkaasta kylästään.

 • Piikki ja Siiri kotoilevat Pikku Kakkosessa

  Piikikkäät kaverukset Piikki ja Siiri kannustavat kotoiluun.

  Kaksi suloista ja piikikästä kaverusta, Piikki ja Siiri (Pins and Nettie), leikkivät kotona ja kotipihalla erilaisia leikkejä.