Hyppää pääsisältöön

Katso Abitreenien suora yo-koelähetys englannin kokeesta

Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi päivän englannin pitkän oppimäärän koe ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa ovat Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntija, aineenopettaja ja kokeen tehnyt kokelas.

Lähetysvieraina:

Ari Huhta, YTL:n asiantuntija
Katja Mäntylä, YTL:n asiantuntija
Marcus Ellonen, opettaja
Neetta Lankinen, lukiolainen

Lähetyksen juontaa Inkeri Alatalo.

Otsikkoa päivitetty 22.3.

Kommentit
  • Katso Abitreenien yo-koelähetys ruotsin kokeista

    Lähetyksessä keskustellaan päivän yo-kokeista.

    Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi ruotsin keskipitkän ja pitkän oppimäärän yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, aineenopettajia ja kokeen tehneitä kokelaita.