Hyppää pääsisältöön

Ellun huopa, Nilsiä

Villasta valmistettu taulu, jossa karhu nukkuu suolla.
Elena Bondar tekee villasta vaikka mitä, kuten eläin- ja satuhahmoja. Villasta valmistettu taulu, jossa karhu nukkuu suolla. Kuva: Yle / Kaisa Kumpula villa,huovutus,käsityöt (tuote),Egenland,taideteos,karhu,taulut,egenland_nilsiä

Elena “Ellu” Bondar tekee villasta ihmeellisiä tauluja ja asioita. Hänen Ellun huopa -käsityöpajallaan pääsee kokeilemaan, miten villalla voi piirtää yksityiskohtaisia kuvia.

  • Elena Bondar perusti Ellun huopa -yrityksen vuonna 2011. Bondar valmistaa tuotteita villasta, nahasta ja turkikista sekä pitää huovutuskursseja lapsille ja aikuisille.
  • Bondar on kotoisin Uralilta, Venäjältä. Hän on entinen maailmanmestaruustason hiihtosuunnistaja.
  • Bondar muutti Suomeen, tapasi tulevan miehensä ja lopetti aktiivisen urheilu-uran. Hän innostui huovuttamisesta ja käsitöistä.
  • Bondar piirtää tauluja villalla itse kehittämällään tekniikalla, jota opettaa myös muille.

Löydä perille: Ellun huopa sijaitsee Palonurmen kylässä, lähellä Nilsiää Kuopiossa.
Milloin: Vierailusta on hyvä sopia Elena Bondarin kanssa etukäteen, lisätietoja Ellun huovan nettisivuilta.

Elena Bondar on huopataiteilija, turkis- ja nahkataituri Savon sydämessä. Hän on aivan uskomaton ja ainutkertainen villapiirtäjä Suomessa. Vierailu Ellun studiolla on monipuolinen matka luonnon äärelle ja huopataiteen pariin.― Yleisövinkki / Egenland

Yli 100 ainutlaatuista kotimaan matkakohdetta Egenlandin kartalla


Tutustu Egenlandin muuhun sisältöön täältä. Egenland on kaksikielinen matkaopas Suomeen, joka esittelee yleisön lähettämien matkavinkkien parhaimmistoa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Egenland

Uusimmat sisällöt - Egenland