Hyppää pääsisältöön

On aika upottaa kädet multaan! Yle etsii erilaisia viherpeukaloita vuoden hauskimpaan projektiin, tartu haasteeseen ja hae mukaan

Yle hakee harrastajia puutarha-aiheiseen ohjelmakokonaisuuteen.
Yle hakee harrastajia puutarha-aiheiseen ohjelmakokonaisuuteen. Yle hakee harrastajia puutarha-aiheiseen ohjelmakokonaisuuteen. Kuva: Janika Koli / Yle hyötykasvit,palstaviljely,puutarhanhoito,puutarhaviljely,Kädet multaan

Oletko palstaviljelyn konkari, joka tietää niksit kasvukauden jokaiseen vaiheeseen? Innostutko viljelemään kotipihalla, ikkunalaudalla tai parvekkeella? Saavatko mullasta pilkahtavat taimet suupielesi hymyyn? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme henkilö.

Etsimme eri ikäisiä multasormia, joiden sydän sykkii puutarhanhoidolle ja viljelylle, isossa tai pienessä mittakaavassa.

Haemme erilaisia harrastajia osaksi uuden puutarhaohjelman tiimiä. Sinun ei tarvitse olla ammattiesiintyjä, mutta olethan sanavalmis. Osaat myös heittäytyä ja olla oma itsesi. Sinulla on intoa jakaa kokemuksiasi puutarhanhoidosta, onnistumisista ja epäonnistumisista matkan varrella.

Liikut tottuneesti Instagramissa ja Facebookissa eikä puhelimen kameran käyttö ole sinulle vierasta.

Sopiiko tämä kuvaus sinuun tai tunnetko jonkun, josta meidän pitäisi tietää?

Hae mukaan alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan kuva itsestäsi ja vastaa lomakkeen kysymyksiin.

Oletko valmis upottamaan kädet multaan?

Haku multasormeksi on päättynyt. Kiitos kaikille upeista hakemuksista! Muista seurata meitä jatkossa somessa hashtagilla #ylekädetmultaan.

Täytä lomake.