Hyppää pääsisältöön

Paljasjalkapolku, Korppoo

Egenland-ohjelman juontajat Hannamari Hoikkala ja Nicke Aldén ovat metsässä seuranaan tytöt Nellie ja Mea Wallden. Heidän keskellään on suuri kivi, josta on osa hiottu sileäksi.
Egenlandin juontajat Nicke Aldén ja Hannamari Hoikkala sekä paikallisoppaat Nellie ja Meya Wallden Paljasjalkapolulla. Egenland-ohjelman juontajat Hannamari Hoikkala ja Nicke Aldén ovat metsässä seuranaan tytöt Nellie ja Mea Wallden. Heidän keskellään on suuri kivi, josta on osa hiottu sileäksi. Kuva: Yle / Kaisa Kumpula Paljasjalkapuisto,ympäristötaide,taidepuistot,Korppoo, Parainen,Egenland,kivet,metsät,Nicke Aldén

Paljasjalkapolulla voi tutustua uusimpaan, ympäristön ehdoilla tehtyyn nykytaiteeseen ja nauttia ainutlaatuisesta saaristoluonnosta.

  • Paljasjalkapolku on noin kahden kilometrin pituinen opastettu polku, jonka varrella voi tutustua kotimaiseen ja kansainväliseen ympäristötaiteeseen.
  • Osa teoksista on pysyviä, jotkut taas vaihtuvat vuoden ja teeman mukaan.
  • Paljasjalkapolun perustajat taiteilijat Sanda Nyberg ja Pia Rousku halusivat saaristoon paikan, jossa voisi nähdä korkeatasoista taidetta.
  • Nimensä mukaisesti polulla voi kävellä halutessaan paljain jaloin.
  • Lisätietoa Paljasjalkapolun nettisivuilta

Löydä perille: Paljasjalkapolku sijaitsee Österretaisin kylässä, Korppoossa, osoitteessa Österretaisintie 120.
Milloin: Vuoden ympäri milloin vain. Osa teoksista poistetaan polun varresta kesän näyttelykauden päätyttyä.

Täydellinen koko perheen retkikohde! Missä muualla voi kokea saaristoluonnon sekä jännittävää nykytaidetta, jossa näkyy yhteys ympäristöön?― Yleisövinkki / Egenland

Yli 100 ainutlaatuista kotimaan matkakohdetta Egenlandin kartalla


Tutustu Egenlandin muuhun sisältöön täältä. Egenland on kaksikielinen matkaopas Suomeen, joka esittelee yleisön lähettämien matkavinkkien parhaimmistoa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Egenland

Uusimmat sisällöt - Egenland