Hyppää pääsisältöön

Tulliniemen ranta, Hanko

Egenandin juontajat Nicke Aldén ja Hannamari Hoikkala katselevat aurinkoisena päivänä Tulliniemen rannan purje- ja leijalautailijoita.
Egenlandin juontajat Nicke Aldén ja Hannamari Hoikkala Tulliniemen rannalla. Egenandin juontajat Nicke Aldén ja Hannamari Hoikkala katselevat aurinkoisena päivänä Tulliniemen rannan purje- ja leijalautailijoita. Kuva: Yle / Kaisa Kumpula Egenland,Tulliniemi,purjelautailu,leijalautailu,lainelautailu,rannat,uimarannat,Hanko,Nicke Aldén

Hangosta löytyy uimarantoja joka makuun, lajiin ja keliin. Tulliniemen ranta houkuttelee surffareiden lisäksi ulkoilijoita kahvittelemaan ja ihailemaan maisemia ympäri vuoden.

  • Tulliniemen ranta on eteläisen Suomen suosituin kohde purje- ja leijalautailijoiden keskuudessa. Myös lainelautailu onnistuu suotuisilla tuulilla.
  • Rannalla toimii merikonteista tehty kahvila, joka myös vuokraa vesiurheiluvälineitä, kuten purjelautoja ja sup-lautoja.
  • Kun tuuliolosuhteet ovat suotuisat, täyttyy ranta surffareista. Ulkoilijat voivat istahtaa kahville ihailemaan näyttäviä temppuja.
  • Tulliniemen rannan vierestä lähtee noin 7 kilometrin mittainen luontopolku Manner-Suomen eteläisimpään kärkeen.

Löydä perille: Tuliniemen ranta sijaitsee Hangon eteläisimmässä kärjessä, osoite Tulliniementie 1.
Milloin: Ranta on ulkoilijoiden ja surffaajien suosiossa ympäri vuoden.

Café Oasis ja Tulliniemen ranta - ympäri vuoden Suomen hienoin maisema. Hangon kesän tietää moni, mutta tämä paikka on erityisesti keväällä ja syksyllä tuntemattomampi. Varmasti yksi Suomen
makeimmista surffikohteista.
― Yleisövinkki / Egenland

Yli 100 ainutlaatuista kotimaan matkakohdetta Egenlandin kartalla


Tutustu Egenlandin muuhun sisältöön täältä. Egenland on kaksikielinen matkaopas Suomeen, joka esittelee yleisön lähettämien matkavinkkien parhaimmistoa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Egenland

Uusimmat sisällöt - Egenland