Hyppää pääsisältöön

Katso Abitreenien yo-koelähetys ruotsin kokeista

Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi ruotsin keskipitkän ja pitkän oppimäärän yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, aineenopettajia ja kokeen tehneitä kokelaita.

Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi ruotsin keskipitkän ja pitkän oppimäärän yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, aineenopettajia ja kokeen tehneitä kokelaita.

Lähetyksen aikataulu

Ruotsi keskipitkä oppimäärä noin kello 18.00–18.40

Lähetyksessä vieraina:

Marita Härmälä, YTL:n asiantuntija
Toni Nyström, YTL:n asiantuntija
Kari Jukarainen, opettaja
Emma Karppinen, lukiolainen

Ruotsi pitkä oppimäärä noin kello 18.40–19.30

Lähetyksessä vieraina:

Marita Härmälä, YTL:n asiantuntija
Toni Nyström, YTL:n asiantuntija
Kari Jukarainen, opettaja
Otso Reijonen, lukiolainen

Lähetyksen juontaa Inkeri Alatalo.

Otsikkoa päivitetty 29.3.

  • Katso Abitreenien yo-koelähetys ruotsin kokeista

    Lähetyksessä keskustellaan päivän yo-kokeista.

    Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi ruotsin keskipitkän ja pitkän oppimäärän yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, aineenopettajia ja kokeen tehneitä kokelaita.