Hyppää pääsisältöön

Kuka ajaa asioitasi? Tee Elävän arkiston leikkimielinen testi ja löydä oma kuntavaaliehdokkaasi Ihmisten puolueesta

Ihmisten puolue vuonna 2009. Vasemmalta Regina Mälkki (Kaija Pakarinen), Tapani Riihimäki (Taneli Mäkelä), Topi-Petteri Saikkonen (Kari Hietalahti), Hannes Säkkijärvi (Asko Sahlman) ja Päivi Teittinen (Mari Perankoski).
Ihmisten puolue vuonna 2009. Vasemmalta Regina Mälkki (Kaija Pakarinen), Tapani Riihimäki (Taneli Mäkelä), Topi-Petteri Saikkonen (Kari Hietalahti), Hannes Säkkijärvi (Asko Sahlman) ja Päivi Teittinen (Mari Perankoski). Kuva: Oy Filmiteollisuus Fine Ab. Ihmisten puolue

Vaalihuuma on jälleen nousussa kesää kohti. Kuntavaalit lähestyvät, mutta tuntuuko, ettei sopivaa ehdokasta löydy? Kuka ajaa sinun asiaasi? Löytyisikö sopiva ehdokas Ihmisten puolueesta?

Kokeile Elävän arkiston leikkimielistä ehdokaskonetta ja löydä itsellesi sopiva ehdokas — vaalipiiristä välittämättä. Vaalikoneesta löytyy kuntaan kuin kuntaan sopiva ehdokas pienpuolueesta, Ihmisten puolueesta, joka pyrkii asettumaan perinteisen oikeisto–vasemmisto-ajattelun yläpuolelle ja tarjoaa vaihtoehtoisia näkemyksiä päivänpolttaviin kysymyksiin.

Kommentit