Hyppää pääsisältöön

Osallistu hiustarinoiden iltaan!

Olli Haapakangas sekä parturina että parturoitavana.
"Mä haluan tällasen, ku Dave Stewartillaki!" Olli Haapakangas sekä parturina että parturoitavana. Kuva: Katriina Radic / Yle Olli Haapakangas,Yle Radio Suomi

Mikä kampaus tai hiustyyli on jäänyt mieleesi rakkaimpana? Kerro lempitarinasi parturi-kampaajan tuolista!

Tukka on ihmisen kukka. Siinä missä toiset tyytyvät sitä vain kastelemaan, toiset käyttävät kampauksen hoitoon paljon vaivaa ja riihikuivaa. Sillä kun tukka on hyvin, se on ilo silmälle ja kantajalleen.

Viihdeohjelma kehotti aikanaan suomalaista kampaamaan hiuksensa porsaankyljyksellä.

Toisenlaistakin apua on löytynyt paikalliselta hiusammattilaiselta. Parturi-kampaamon mainosvalo piristää ankeaa katukuvaa ja nuo rautaiset käsityöläiset, tukkataikurit, suuret persoonat ja ihmisyyden tuntijat luovat yläpäähämme järjestystä ja kauneutta.

Mikä kampaus tai hiustyyli on jäänyt mieleesi rakkaimpana? Kerro erityisestä parturi-kampaamoreissusta tai itsetehdystä kotivirityksestä!

Muistellessasi sinun ei tarvitse säästää geeliä, muotovaahtoa, lämpörullia tai kreppirautaa. Jos olet joskus tienannut leipääsi hiusalalla, tarinasi ja muistosi ovat kultaakin kalliimpia.

Hiustarinoiden ilta saksitaan kokoon ja harjataan huolella Radio Suomessa tiistaina 27.4 klo 18 alkaen! Kähertäjänä toimii otsatukastaan jo varhain luopunut Olli Haapakangas

(Osallistumisaika aiheeseen lomakkeen kautta on päättynyt.)

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi