Hyppää pääsisältöön

Muistatko vielä Kouri-kaupat? Keskustele tässä aiheesta

Kouri-kaupat kuohuttivat suomalaista talouselämää. 1980-luvun loppuun ajoittunut tapahtumasarja oli yksi Suomen suurimmista pörssikaupoista, joiden arvo oli kaikkiaan noin kolme miljardia markkaa. 30 vuotta sitten Suomen Kuvalehti paljasti, miten ns. Kouri-kauppojen voitot jaettiin ja mikä oli Kansallispankin rooli siinä. Mistä Kouri-kaupoissa oli kyse, miten ne lopulta muuttivat suomalaista talouselämää?
Mikä maksaa? -ohjelmassa Juho- Rantalan vieraana on kolme vuosikymmentä sitten Kouri-kauppoja setvinyt Harri Saukkomaa – tulloinen tutkiva toimittaja, nykyinen viestintäasiantuntija.

Kommentit
 • Millaiset runot soivat? Toivo runoja musiikista tai musikaalisia runoja

  Yle Radio 1:ssä kuunnellaan runotoiveita

  Joskus tuntuu, että runo sulaa säveliksi. Mistä syntyy runojen musikaalisuus? Millainen runo sinun mielestäsi soi? Entä mikä runo kuvailee musiikkia tai soittamista parhaiten? Toivo musikaalisia runoja tai runoja, jotka kertovat musiikista. Runous soi ja laulaa Tämän runon haluaisin kuulla -lähetyksessä 29.5. Muodostuuko sanan ja sävelen liitto rytmistä vai sanojen helähtelystä?

 • Mitä haluat tietää valtionvelan hoidosta? Keskustele tässä aiheesta

  Valtiokonttori vastaa Suomen valtion velanotosta.

  Suomella on tällä hetkellä lähes 129 miljardia euroa valtionvelkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaista asukasta kohden velkaa on kertynyt jo yli 23 tuhatta euroa. Koronakriisin myötä velkataakka kasvaa edelleen. Velanotto perustuu eduskunnan suostumukseen, mutta Valtiokonttori vastaa valtion velanhallinnasta. Miten velkajärjestelyt käytännössä oikein hoidetaan?

 • Jumalanpalvelukset kesäkuussa

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset kesäkuussa 2021

  Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 ortodoksisen liturgian kanssa vuorottelevat vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.