Hyppää pääsisältöön

YleX Vappushow tuo DJ Orionin ja YleX Throwbackin koko illaksi samaan studioon ja kutsuu kuulijat mukaan yleisöön – "Kuulosti vaaralliselta idealta"

Selviävätkö vahvat persoonat seitsemän tunnin rutistuksesta samassa studiossa? Lähde mukaan YleX:n Vappushowhun 30. huhtikuuta Yle Areenassa!

Otsikkokuva: YleX Tiedottaa
Otsikkokuva: YleX Tiedottaa

Uuden Musiikin X:stä ja YleX Throwbackista tuttu Jani Kareinen ja perjantai-iltojen tanssittaja DJ Orion yhdistävät voimansa vappuaattona eeppisissä merkeissä. YleX Vappushow: DJ Orion ja Throwback viihdyttää vappukansaa perjantaina 30. huhtikuuta kello 17–24.

Kuulijoilla on keskeinen rooli lähetyksessä. Vappushow toteutetaan livestriiminä, johon kaikki voivat osallistua virtuaaliyleisönä omilta kotisohviltaan ja skumppamunkkipiknikeiltään. Kareinen ja Orion haluavat nähdä, miten juuri sinä juhlit etävappua 2021!

Biisitoiveita voi lähettää ennakkoon DJ Orionin nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Lähetykseen on luonnollisesti suunnitteilla kaikenlaista vappuylläriä. Suurin arvoitus on: selviävätkö vahvat persoonat seitsemän tunnin rutistuksesta samassa studiossa? Yleisön tehtäväksi voi koitua ratkoa tahtojen taistoja.

– Luultavasti tulee olemaan monta hetkeä, missä Juska ehdottaa jotain biisiä ja minä jotain toista, ja kuulijat saavat valita, Kareinen sanoo.

Studioon tuodaan toki myös desibelimittarit testaamaan miten kovaa DJ Orion huutaa ja kuinka kovaksi Kareisen volyymi illan mittaan kasvaa.

Laitetaan vaihteeksi Jani dekkien ääreen juontamaan täysin kuuntelukelvotonta 200 bpm räimettä ja huutamaan.― DJ Orion

Kaksikon ohjelmat YleX Throwback, Uuden tanssimusiikin lista ja DJ Orion ovat muodostaneet YleX:n perjantai-illoissa rautaisen tanssimusiikin potpurin, ja juontajien yhteislähetystä on toivottu. Vappuspesiaali tuli puheeksi muutama viikko sitten.

– Kuulosti vaaralliselta idealta, Orion sanoo.

Ajatuksena on, että juontajat astuvat lähetyksessä toistensa tonteille. Voi siis olla, että vappuna kuullaan Jani Kareisen juontama hardstyle-spesiaali.

– Laitetaan vaihteeksi Jani dekkien ääreen juontamaan täysin kuuntelukelvotonta 200 bpm räimettä ja huutamaan, Orion suunnittelee.

Osallistu YleX Vappushow: DJ Orion ja YleX Throwback -lähetykseen vappuaattona osoitteessa ylex.fi/osallistu! Suora lähetys Yle Areenassa perjantaina 30.4. klo 17–24. Ohjeet virtuaaliyleisöön osallistumiseen annetaan spesiaalin alussa!