Hyppää pääsisältöön

Osallistu päivänokosiltaan!

Olli pilkkimässä jääkiekkokatsomossa.
Nukkumatti voi yllättää missä tahansa. Olli pilkkimässä jääkiekkokatsomossa. Kuva: Katriina Radic / Yle Olli Haapakangas,Yle Radio Suomi

Mikä on erikoisin paikka, johon olet nukahtanut, tai josta herännyt? Mikä on salainen nukahtamisaseesi? Kuinka tärkeä osa päivääsi torkut ovat?

Silloin pitää levätä kun väsyttää. Päiväunet ovat monille päivän paras osa, ¨mutta toiset pärjäävät hyvin ilmankin. Pikkulapset suorastaan pakotetaan päikkäreille, mutta aikuistorkkumista työpaikalla katsotaan kieroon.

Uskomatonta kyllä, päiväunia on joskus pidetty jopa terveydelle ja moraalille haitallisena, syntinä suorastaan.

Uni ei tule pyytämällä, mutta voi joskus yllättää. Mikä on sinun erikoisin nukahtamiskokemuksesi, missä ja minkä takia? Mukaan mahtuu noloja ja hauskoja torkahduksia elämänpetien varrelta, aina, ala-asteelta inttiin ja lätkämatsista linja-autopysäkille.

Koska unensaanti etenkin keskellä päivää on monelle salatiedettä, jaa meille hallussasi mahdollisesti oleva salainen ase nukahtamiseen.

Radio Suomen lauantaiaamupäivässä kuultu Ihana kamala välikuolema veti hirsiä ansiokkaasti eri näkökulmista, mutta kuuntelijatarinat siitäkin puuttuivat.

Niitä kuullaan nyt kun järjestetään kokonaan torkahtamiselle omistettu Päivänokosilta tiistaina 4.5 klo 18. Luonnostaan aamuvirkun Olli Haapakankaan seuraan liittyy Välikuolema-sarjan toimittanut Päivi “Päikkäri” Leino.

Lähetä tarinasi tai muistosi ja olet mukana kevään väsyneimmässä ohjelmassa!

Kuuntele ohjelma tästä

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi