Hyppää pääsisältöön

Yle Puheen vapun kuuntelumaratonilla luvassa huumorihommia

Kuvassa Yle Puheen vappupäivän ohjelmisto.
Kuvassa Yle Puheen vappupäivän ohjelmisto. Yle Puhe

Vappupäivänä 1.5.2021 Yle Puheessa kuullaan suosittuja Ylen radio-ohjelmia ja podcasteja kuuntelumaratonina aamukuudesta iltaan asti. Kuuntelumaratonilla tunnetut suomalaiset hauskuuttajat valottavat klassikkosketsien taustoja, käsitellään elämää eläimellisellä suoruudella, puhutaan naisen kostosta, kerrotaan vitsejä naisten voimin sekä soitellaan tapporadioon.

Vappupäivän kuuntelumaratonin koko ohjelmisto:

Klo 06:00 - 11.50
Huumorihommia

Ville Kormilaisen Huumorihommia-ohjelmassa tavataan tunnettuja suomalaisia hauskuuttajia, kuten Pirkka-Pekka Petelius ja Heli Sutela. He muun muassa valottavat suosittujen roolihahmojensa ja klassikkosketsien taustoja. Usein kansansuosio ja kriitikoiden ylistys eivät ole kulkeneet käsi kädessä, tästä esimerkkinä vaikka Pulttibois.

Pirkka-Pekka Petelius
Heli Sutela
Jyrki Liikka
Riku Suokas
Jaakko Teppo
Matti Roth

Klo 11:50 - 14:38
Kamala luonto

Suosittuun Jarkko Vehniäisen ja Marja Lappalaisen sarjakuvaan pohjautuva podcast, jossa elämää käsitellään eläimellisellä suoruudella. Löytyykö tarkoitus vaistojen ja tarpeiden toteuttamisesta, parisuhteista, ystävyydestä, vallasta vai määritteleekö jokin ylempi sen miksi olemme täällä?

Klo 14:38 - 18:07
Naisen kosto

Karma is a bitch. Ja niin on Sailakin. Pirjo Heikkilän esittämä Saila hylkää Naisen kostossa kiltteyden ja alkaa toteuttaa omaa aggressiotaan.

Klo 18:07 - 21:18
All Female Panel

10 jaksoa vitsejä eikä yhtään miestä. Montako stand up -koomikkoa tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Kuka helvetti tietää, mutta onneksi All Female Panelia voi kuunnella myös pimeässä. Varoitus! Ohjelma sisältää voimakasta kielenkäyttöä ja feminististä ryönää. Viiden koomikon, Ida Grönlundin, Saana Peltolan, Kaisa Pylkkäsen, Anna Rimpelän ja Eeva Vekin, häpeilemätön podcast täynnä sysimustia sketsejä ja keskustelua stand upista ja elämästä.

Klo 21:18 - 23:00
Tapporadio

Jari Salmen kylmähermoinen tragikomedia Suomesta. “Murhata me ei ketään, me ollaan Tapporadion miehiä.” Tapporadion studiossa hellän järkkymätön Kaino Kaipainen vastaa tappajien puheluihin pelottomasti ja pitkällä pinnalla. Jos naapurisopu rakoilee, hermo menee liikenteessä, tai pilkkireppuussa kulkee kalavehkeiden kaverina haulikko, Tapporadion kuuma linja on oikea paikka purkaa paineita.

  • Perttu Häkkinen tarkkaili suomalaisuuden marginaaleja

    Perttu Häkkisen kuratoidut uusinnat jatkuvat kesällä 2021

    Yle Puheen kesässä uusitaan Perttu Häkkisen radio-ohjelmasarjan jaksoja, jotka käsittelevät taidetta ja yhteiskuntaa. Luvassa on ohjelmia, joissa pureudutaan muun muassa taiteen tabuihin, suomalaiseen anarkismiin ja ITE-kirjallisuuteen. Perttu Häkkisen kuratoidut uusinnat Yle Puheessa tiistaisin klo 13.02.

  • Yle Puheen juhannuksessa vitsejä, vastoja ja hyttysvihaa

    Puheen juhannus - hyttysvihaa ja lentäviä virkkuukoukkuja

    Juhannuksena Yle Puheessa spesiaalilähetyksensä tarjoilevat Ruben Stiller, Lindgren & Sihvonen sekä Puikko ja Koukku. Ruben käy jatkosotaa hyttysiä vastaan sekä pureutuu syvälle suomalaisuuteen. Tommy ja Petteri ovat kutsuneet mittumaariksi urheilumies Kaj Kunnaksen kylään. Puikon ja Koukun studiossa taas lentelevät niin vitsit, vastat kuin virkkuukoukutkin. Lisäksi luvassa kuuntelumaratoneja huumorin hengessä.