Hyppää pääsisältöön

Vappuaattona Yle Puheessa suuri puujalkavitsibattle

Kuvassa Yle Puheen vappuinen studio.
Kuvassa Yle Puheen vappuinen studio. Kuva: Kati Keinonen Yle Puhe

Vappuaattona 30.4.2021 Yle Puheessa veistellään jokaisen lähetyksen voimin puujalkavitsejä. Kuuntelijat ratkaisevat, kenestä kruunataan puujalkavitsien mestari – onko se Puheen Aamu, Akti vai Puheen Iltapäiväkerho? Kisaa varten kannattaa virittää Puheen Instagram ja WhatsApp 040 163 8586 valmiiksi.

Puheen Aamu klo 06:59 - 10:00
Aamuun tuo juhlan tuntua keväisen pulputtavasti soiva musiikki ja vappuisa tietovisa Wyrmyt! Puheen Aamun studiossa tuttu kolmikko Anna Cadia, Juhani Kenttämaa ja Alina Kulo.

Akti klo 10:00 - 12:00
Jenny Lehtinen kerää Puheen Vappu-Aktissa kuulijoiden parhaat puujalat. Insinööri Jussi Putkonen viljelee teekkarihuumoria. Samalla puhutaan siitä, miten poikkeuksellinen vapunvietto mutkistaa serpentiiniä ja piknikkiä. Puhelut ja viestit numeroon 040 163 8586.

Puheen Päivä klo 12:13 - 12:30
- Kati Keinonen ja Kata Salaspuro
Puujalkavitsien historiaa ja yleistä vapputunnelmointia. Puheen Päivän studiossa Kati Keinonen ja Kata Salaspuro.

Puheen Iltapäiväkerho klo 15:02 - 16:45
Puheen Iltapäiväkerhossa Hanna Kataja-Rahkon ja Juha Valvion kanssa isketään puujalkavitsibattlen ratkaisevat iskut. Ylituomarina lähetyksessä on koomikko Niko Kivelä. Lähetys alkaa jääkiekon SM-Liigan välierien vuoksi poikkeuksellisesti jo klo 15.02.