Hyppää pääsisältöön

Tältä näyttää Kädet multaan -katsojien viljelykauden aloitus! Ihastele kuvahaasteen satoa

Kädet multaan -ohjelman juontajat Taina Suonio, Enni Koistinen ja Inkeri Alatalo kahvittelevat ulkona.
Kädet multaan -ohjelmaa juontavat Taina Suonio, Enni Koistinen ja Inkeri Alatalo. Kädet multaan -ohjelman juontajat Taina Suonio, Enni Koistinen ja Inkeri Alatalo kahvittelevat ulkona. Kuva: Johanna Kannasmaa / Yle puutarhanhoito

Kesä tulla tupsuttaa ja kasvien taimet kurottelevat maan pinnalle. Miten sinun puutarhakesäsi on lähtenyt käyntiin? Jaa kuvasi muiden viherpeukaloiden kanssa!

Ovatko siemenet jo mullassa vai vielä kaupan hyllyllä? Oli kummin vain, tule mukaan! Kädet multaan on Ylen uusi, puutarhanhoidosta kiinnostuneille suunnattu ohjelma. Jaamme ideansiemeniä niin TV:ssä, Areenassa, radiossa, verkossa kuin sosiaalisessa mediassa.

Viljelit sitten ikkunalaudalla, pihalla tai parvekkeella, näytä meille ja muille, miltä luonasi näyttää. Osallistu toukokuun kuvahaasteeseemme ja jaa puutarhakesäsi alku muiden viherpeukaloiden kanssa.

Jaa kuvasi alla olevan lomakkeen kautta. Kuvia saatetaan käyttää Kädet multaan -ohjelman yhteydessä.

Lomake ei vielä toimi Yle.fi-sovelluksessa. Voit jakaa muistosi avaamalla artikkelin selaimessa.

Kädet multaan -jakso nähdään Yle TV1:ssa ja Areenassa torstaina 6.5. kello 19. Kanssasi kuopsuttavat juontajakolmikko Inkeri Alatalo, Enni Koistinen ja Taina Suonio.

Haluatko jakaa lisää kuvia ja keskustella viljelystä? Tervetuloa Kädet multaan -ohjelman Facebook-ryhmään. Meidät löytää somesta hashtagilla #ylekädetmultaan. Julkaisemme joka kuukausi uuden kuvahaasteen.

Kuvien kerääminen on päättynyt. Kiitos kaikille viljelykautensa alusta kuvansa meille lähettäneille.